Antena Meniu Search
x

Klaus Iohannis, conferință de presă la sediul PNL, la 18:00

Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă la sediul PNL, la ora 18:00, din poziţia de candidat al partidului la alegerile prezidenţiale.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 13.11.2019, 17:18

Conferință de presă Klaus Iohannis
Președintele se întâlnește miercuri după-amiază cu liderii liberali și va susține o conferință de presă la sediul PNL - Zuma Press / Xinhua via Hepta

Klaus Iohannis va susţine o conferinţă de presă la sediul PNL, la ora 18:00, din poziţia de candidat la alegerile prezidenţiale.

"Preşedintele României, Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidenţiale, va susţine miercuri, 13 noiembrie a.c., începând cu ora 18.00, o conferinţă de presă la sediul central al PNL din Aleea Modrogran, nr. 1", au anunțat reprezentanții PNL.

Klaus Iohannis a avut marţi şi miercuri mai multe întâlniri cu miniştrii liberali, la care a fost prezent şi preşedintele partidului, premierul Ludovic Orban, pe teme care ţin de agenda guvernamentală şi de fiecare domeniu de activitate în parte. 

Potrivi news.ro, marţi seară, preşedintele a avut discuţii cu Bogdan Aurescu, ministru de Externe și fost consilier prezidenţial.

Pe agenda zilei de miercuri au figurat întâlniri cu miniştrii Transporturilor Lucian Bode, Economiei -  Virgil Popescu, Agriculturii - Adrian Oros şi Finanţelor - Florin Cîţu.

În zilele următoare sunt programate discuţii şi cu ceilalţi miniştri ai Cabinetului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Klaus Iohannis, conferință de presă la sediul PNL, la 18:00