Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban nu ştia că Florin Cîțu a fost prins băut la volan acum 20 de ani în SUA

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîţu în SUA, potrivit unor surse liberale.

de Redactia Observator

la 11.08.2021, 16:45

Ludovic Oban nu ştia că Florin Cîțu a fost prins băut la volan acum 20 de ani în SUA
Florin Cîțu şi Ludovic Orban - Inquam Photos / Octav Ganea

”Ludovic Orban nu a deținut informații despre episodul referitor la condamnarea lui Florin Cîțu în SUA. Actualul premier nu i-a comunicat nimic despre acele evenimente, nici la momentul desemnării ca ministru al Finanțelor, nici la momentul desemnării și susținerii ca prim-ministru. Președintele PNL nu dorește ca acest episod să devină subiect în campania internă din PNL.” au transmis surse liberale. 

Ludovic Orban nu a deţinut informaţii despre episodul referitor la condamnarea lui Cîţu în SUA

 

Premierul Florin Cîţu a precizat, miercuri, întrebat dacă în trecut a fost închis 2 zile în SUA şi a plătit o amendă, că ”a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL.” Cîţu  menţionat că a fost vorba despre o contravenţie, că a condus sub influenţa alcoolului şi a plătit o amendă mare.

Premierul a fost întrebat, la finalul şedinţei de Guvern, cum comentează informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora în anul 2000, în SUA, a fost "închis" două zile pentru că ar fi condus "sub influenţa drogurilor sau a alcoolului". "Da, acum 20 de ani, a fost vorba de un DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este 'a misdemeanor', este o contravenţie. Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL", a declarat Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban nu ştia că Florin Cîțu a fost prins băut la volan acum 20 de ani în SUA