Antena Meniu Search
x

Marcel Ciolacu, nou atac la adresa premierului Florin Cîţu: "Ar fi trebuit să-şi dea deja demisia"

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social Democrat, continuă războiul de la distanţă cu premierul Florin Cîţu.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 16:26

Marcel Ciolacu aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României
Marcel Ciolacu aşteaptă ca Florin Cîţu să fie înlăturat din funcţia de premier al României - Facebook Marcel Ciolacu
  • Florin Cîţu a stat două zile în închisoare în Statele Unite ale Americii, în urmă cu aproximativ 20 de ani.

După ce a ieşit la iveală că Florin Cîţu a stat două zile în închisoare, în perioada petrecută în Statele Unite ale Americii, Marcel Ciolacu a început să solicite, pe diferite căi, demisia premierului României.

Vineri s-au aflat noi detalii despre incidentul în care a fost implicat Florin Cîţu în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar Marcel Ciolacu nu a ezitat să iasă din nou la atac şi să spună că "Florin Cîţu ar fi trebuit să-şi dea deja demisia".

Şeful PSD nu l-a iertat nici pe preşedintele Klaus Iohannis

Mai mult, şeful Partidului Social Democrat este de părere că preşedintele României, Klaus Iohannis, ar fi trebuit să iasă şi să-şi ceară scuze pentru că l-a susţinut pe Florin Cîţu în funcţia de premier al României.

Redăm integral mesajul transmis de Marcel Ciolacu prin intermediul paginii personale de Facebook: "Adevărul se află întotdeauna! Dar onoarea aparține doar adevăraților bărbați de stat! Cîțu cel cu ”ochii injectați și umezi” ar fi trebuit să-și dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată și să-și ceară scuze românilor pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea Guvernului României! Clotilde, ai legătura".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Marcel Ciolacu, nou atac la adresa premierului Florin Cîţu: "Ar fi trebuit să-şi dea deja demisia"