Antena Meniu Search
x

Medic protestatar: "Am ieşit în stradă pentru mine, pentru pacienţii mei!" Reportaj Associated Press la protestele din Bucureşti (VIDEO, GALERIE FOTO)

La protestele din Bucureşti au fost prezenţi şi reporterii agenţiilor internaţionale de presă. Imaginile filmate de ei fac acum înconjurul lumii.

Vezi și

La protestele din Bucureşti au fost prezenţi şi reporterii agenţiilor internaţionale de presă. Imaginile filmate de ei fac acum înconjurul lumii.

Manifestaţia din Bucureşti a fost filmată şi de agenţia Associated Press. "Protestatarii s-au adunat la sediul guvernului României, după ce a fost adoptată o ordonanţă de urgenţă care dezincriminează abuzul de putere", spun reporterii agenţiei.

Andrei, un medic participant la protest, a fost intervievat de Associated Press.

Pe acelaşi subiect

"M-a nemulţumit hoţia, hoţia, ce se întâmplă în ţara asta! S-au votat astfel de legi la ora asta. Am ieşit în stradă pentru mine, pentru pacienţii mei şi pentru tot ce înseamnă dreptate în ţara asta, pentru că şi-au bătut joc de noi!", a spus medicul.

"Sperăm să se schimbe ceva, deşi este sumbru viitorul! Preferam să stau acasă, să dorm, cu familia mea, să stau liniştit.", a mai adăugat el.

"Zeci de mii de români au manifestat împotriva ordonanţei în ultimele săptămâni, spunând că ar slăbi eforturile de combatere a corupţiei", spune Associated Press.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Medic protestatar: "Am ieşit în stradă pentru mine, pentru pacienţii mei!" Reportaj Associated Press la protestele din Bucureşti (VIDEO, GALERIE FOTO)