Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost depusă la Parlament

Publicat: 14.12.2018, 10:43.
Actualizat: 14.12.2018, 10:47

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, a fost depusă, vineri, la Parlament.

Guvernului i se reproşează numărul mare de ministere, de secretari şi de subsecretari de stat plătiţi regeşte

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost depusă la Parlament

Hepta

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă, intitulată "Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!", iniţiată de PNL, USR şi PMP, a fost depusă, vineri, la Parlament.

Semnatarii moţiunii de cenzură consideră că ”sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

”Astăzi am depus moţiunea de cenzură «Ajunge! Guvernul Dragnea - Dăncilă, ruşinea României!». Este o moţiune pe care eram obligaţi să o depunem, având în vedere starea în care această guvernare a adus România, dar, mai ales, viitorul sumbru pe care-l întrevedem dacă această guvernare rămâne în România”, a declarat senatorul liberal Florin Cîţu.

Acesta a fostb însoţit de reprezentanţi ai USR şi PMP care au explicat că ”documentul este extrem de important” şi că vor trebui urmăriţi toţi cei care vor vota pentru susţinerea moţiunii, dar, mai ales, cei care vor vota împotrivă.

Potrivit opoziţiei, ”sunt oameni mult mai buni în absolut toate partidele care pot conduce ţara”.

PNL, USR şi PMP afirmă că programul de guvernare ar trebui să se numească ”Programul de Guvernare după anul 2021 ...”, toate angajmentele fiind amânate după această dată.

În plus, potrivit opoziţiei, pentru un incompetent dovedit, PSD-ALDE are cel puţin alte 3-4 rezerve şi mai slab pregătite, România e aruncată în instabilitate pentru Liviu Dragnea, moartea pândeşte în spitalele româneşti, educaţia e subfinanaţată, iar în privinţa infrastructurii se înregistrează cel mai mare deficit.

Tudorel Toader, icoana la care se închină toţi condamnaţii din penitenciare

Guvernului i se reproşează numărul mare de ministere, de secretari şi de subsecretari de stat plătiţi regeşte, potrivit News.ro.

Carmen Dan este prezentată ca ministrul care a dirijat bastoanele şi lacrimogenele împotriva cetăţenilor paşnici, ministrul Agriculturii drept "groparul zootehniei româneşti”, Tudorel Toader este icoana la care se închină toţi condamnaţii din penitenciare şi recidiviştii eliberaţi, iar ministrul Finanţelor este cel care "încă mai confundă ministerul cu discotecile".

În opinia semnatarilor, este periculos pentru interesele naţionale ca ţara să rămână pe mâna acestui grup infracţional organizat, care distruge statul de drept şi dinamitează stabilitatea politică şi economică a României.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.