Antena Meniu Search
x

Nicolae Ciucă, despre certificatul verde: "E o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru"

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, a afirmat, marţi, că certificatul verde reprezintă o prioritate şi a făcut apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii. ”Suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a transmis Ciucă, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 18:55

Nicolae Ciucă, despre certificatul verde: "E o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru"
- Shutterstock

”Certificatul verde reprezintă o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru”, a declarat, marţi premierul desemnat Nicolae Ciucă, după depunerea Programului de guvernare la Parlament. El a făcut apel la parlamentari să adopte legea privind certificatul verde.  

”Observăm că în celelalte ţări din Europa se manifestă al cincilea val aşa cum se numeşte el, ca atare, fac apel la toţi parlamentarii să înţeleagă şi să finalizeze procesul de adoptare a legii pentru certificatul verde, a mai declarat Ciucă. Legea care impune certificatul verde la locul de muncă în mai multe domenii este în Camera Deputaţilor, după ce a fost respinsă de Senat.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Nicolae Ciucă, despre certificatul verde: "E o prioritate, suntem o ţară care, din păcate, am avut o experienţă tragică a valului patru"