Antena Meniu Search
x

"Nu vreau să fiu de acord cu nelegiuirea, eu sunt de acord cu dreptatea!" Povestea bătrânei din Piaţa Victoriei, care a impresionat cu îndemnurile sale pentru protestatari (VIDEO)

Doinița Baboianu e bătrâna care a devenit faimoasă în toată lumea în urma celui mai mare protest din istoria recentă a României. Mamă a 7 copii, pare a fi copleşită de efectul pe care l-au avut îndemnurile sale pentru protestatarii din Piaţa Victoriei.

- Facebook/Adevărul

Doinița Baboianu e bătrâna care a devenit faimoasă în toată lumea în urma celui mai mare protest din istoria recentă a României. Mamă a 7 copii, pare a fi copleşită de efectul pe care l-au avut îndemnurile sale pentru protestatarii din Piaţa Victoriei.

"Eu nu mă pricep, nu mi-am dorit publicitate, consider asta o întamplare care m-a facut cunoscută fără voia mea, pur si simplu", spune Doiniţa Baboianu după ce a aflat că videoul care o avea ca protagonistă e viral în toată lumea. "Nu am realizat că o să intru în atenţia publicului", a mărturisit ea, într-un interviu video, pentru Adevărul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

În trecut, Doiniţa a lucrat în ţesătorie, acum strânge pet-uri şi le vinde. E motivul pentru care a venit, în acea noapte a uriaşului protest, în Piaţa Victoriei.

"<Am venit> din obiceiul meu de a face curat! Adun sticlele, pet-urile şi dozele. Eu sunt bucuroasă dacă găsesc o sticlă, beneficiez de valoarea mică a sa, mă bucur că las curat"

"Îmi place să fac curăţenie, să fiu utilă societăţii şi mie, totodată." spune ea.

Este văduvă, are o pensie de urmaş şi e obişnuită cu greutăţile

"Am născut 7 copii, cu dragoste, cum am putut. Copiii au zburat, am rămas singură. Acum, cu ultimul copil, mă străduiesc să îi ofer posibilitatea de a învăţa carte pentru că înţelepciunea se capătă muncind, învăţând."

Modul cum întreaga lume a reacţionat la mesajul pe care l-a spus protestatarilor a copleşit-o, dar o bucură, în acelaşi timp.

"Nu vreau să fiu de acord cu nelegiuirea, eu sunt de acord cu dreptatea", a spus Doiniţa Baboianu în interviul pentru Adevărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri politice » "Nu vreau să fiu de acord cu nelegiuirea, eu sunt de acord cu dreptatea!" Povestea bătrânei din Piaţa Victoriei, care a impresionat cu îndemnurile sale pentru protestatari (VIDEO)