Antena Meniu Search
x

AVERTISMENTUL primarului Londrei: Un ATAC TERORIST este iminent. Ameninţarea ISIS, la cel mai înalt nivel

Primarul Londrei, Sadiq Khan, lansează un avertiment privind pericolul producerii unui atentat terorist în capitala Angliei, ameninţarea ISIS fiind la cel mai înalt nivel.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, lansează un avertiment privind pericolul producerii unui atentat terorist în capitala Angliei, ameninţarea ISIS fiind la cel mai înalt nivel.

Într-un interviu acordat MailOnline, Sadiq Khan spune că pericolul unui atac terorist la Londra a crescut foarte mult din mai anul trecut, când el a preluat mandat, şi că asigurarea securităţii oamenilor a devenit "extrem de dificilă".

Amintind că radicalizarea tinerilor musulmani pe internet a crescut în ultima perioadă, primarul este îngrijorat că decretul semnat recent de Donald Trump nu va reprezenta decât un instrument pentru propaganda ISIS.

Primarul este, de asemenea, îngrijorat că tăierile bugetelor alocate securităţii. El susţine că miniştrii guvernelor au tăiat în ultimii ani sute de milioane de lire sterline din bugetele pentru securitate.

Pe acelaşi subiect

"Realitatea este că marile oraşe, cum ar fi Berlin, Istanbul sau Paris, au devenit ţintele teroririştilor. Dacă Guvernul decide să schimbe finanţările alocate poliţiei... cred că va fi din ce în ce mai dificil să ţinem Londra în siguranţă", a declarat primarul.

Daily Mirror notează că este deja o certitudine că există celule teoriste în Marea Britanie şi că jihadiştii complotează un masacru la fel ca cele din Berlin sau Nisa.

Nivelul ameninţării teroriste acum "ridicat", ceea ce înseamnă că un incident este "mai mult decât probabil".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » AVERTISMENTUL primarului Londrei: Un ATAC TERORIST este iminent. Ameninţarea ISIS, la cel mai înalt nivel