Antena Meniu Search
x

Olguța Vasilescu către Klaus Iohannis: ”Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a venit cu o replică la acuzațiile aduse de Klaus Iohannis guvernului, despre care a spus că ”a gazat și bătut românii”. ” Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”, a răspuns Olguța Vasilescu.

Olguța Vasilescu într-o conferință de presă
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, într-o conferință de presă la sediul ministerului pe care îl conduce, în august 2018 - Mediafax Foto via Hepta

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a venit cu o replică la acuzațiile aduse de Klaus Iohannis guvernului, despre care a spus că ”a gazat și bătut românii”. ” Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”, a răspuns Olguța Vasilescu.

Într-o intervenție telefonică la postul România TV, Lia Olguța Vasilescu a criticat vehement declarațiile lui Klaus Iohannis.

„Să vii să spui că PSD-ul a fost cel care a aruncat cu gaze lacrimogene sau că a bătut participanţii de acolo e o declaraţie demnă, nu de preşedintele României, ci de Mălin Bot. (...) Domnul preşedinte Klaus Iohannis a împărţit aşa: Jandarmeria este la PSD, că asta înţeleg de la dumnealui, serviciile secrete sunt la el şi ce-o mai avea dumnealui pe acolo. Nu! Toate instituţiile statului – şi asta trebuie să înţeleagă toţi oamenii politici – că sunt instituţii ale statului care trebui să apere la rândul lor instituţii ale statului şi că dacă mâine ar fi un protest de acelaşi fel la Cotroceni, jandarmii în acelaşi mod ar trebui să-şi facă datoria şi acolo. Şi oricum, ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj. Curajos, domnul preşedinte, nu-l vedeţi, râde, dar noi îl aşteptăm la vot!” a declarat Olguța Vasilescu. 

Ministrul Muncii a spus și că îl felicită pe șeful Jandarmeriei din perioada protestului din 10 august, Sebastian Cucoș, pentru intervenția forțelor de ordine la miting.

„Trecând peste faptul că eu nici nu-l cunosc pe acest domn care este şeful Jandarmeriei, domnul Cucoş, dar pe care îl felicit pentru maniera în care a condus Jandarmeria în această perioadă foarte tulbure, s-a dovedit până la urmă că niciunul dintre bătăuşi nu făcea parte din galeria Universităţii Craiova, nici măcar nu era craiovean”, a spus Olguța Vasilescu.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Olguța Vasilescu către Klaus Iohannis: ”Ca neamţ, să vorbeşti de gazare, trebuie să ai mult curaj”