Antena Meniu Search
x

Parlamentarilor le place foarte mult porcul. Consumă aproape 2 tone de carne în doar 4 luni (Video)

Parlamentarilor le place porcul, aşa că mănâncă mult! O dovedesc cele 1.700 de kilograme de carne cumpărate şi care le ajung doar patru luni.

Vezi și

Parlamentarilor le place porcul, aşa că mănâncă mult! O dovedesc cele 1.700 de kilograme de carne cumpărate şi care le ajung doar patru luni. Asta în cazul în care mai lipsesc de la şedinţe şi nu vin nici la Plen. Iar ca să nu le cadă greu, aleşii preferă şi prazul. Acesta este consumat cu sutele de kilograme!

În noua sesiune parlamentară, dacă trec pe la muncă, aleşii vor mânca 800 de kilograme de ceafă de porc. Valoarea contractului este de aproximativ 2.800 de euro, iar de 2.200 de euro, în cele patru luni de activitate, parlamentarii vor cere friptură din pulpă de porc. Tot 800 de kilograme!

Şi pentru că ţin la silueta lor, parlamentarii vor avea în meniu şi muşchiuleţ de vită, mai exact 150 de kilograme! De aproximativ 2.000 de euro. Nu e masă fără ciorbă! Aşa că de 250 de kilograme de oase de vită vor avea nevoie băcătarii din Parlament, în această sesiune parlamentară, pentru a asigura primul fel de mâncare al aleşilor. 

Iar carnea de porc merge bine şi cu ardei iute. Aşa că aleşii au mâncat în sesiunea trecută 1.200 de bucăţi de ardei iute. Ca să mai diversifice alimentaţia, deputaţii şi senatorii au nevoie şi de legume, iar în topul preferinţelor se numără prazul. Asta dacă e să ne luăm după sutele de kilograme pe care le consumă, 300 mai exact. În fiecare sesiune parlamentară aleşilor nu le lipseşte prazul de la masa de prânz.

Şi după ce mânăncă bine, parlamentarii au nevoie să distrugă şi documente, aşa că şi-au achiziţionat şi 20 de distrugătoare de hărtie în valoare de aproximativ 38.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Parlamentarilor le place foarte mult porcul. Consumă aproape 2 tone de carne în doar 4 luni (Video)