Antena Meniu Search
x

PSD pregăteşte un MITING de susţinere a Guvernului Grindeanu. Anunţul a fost făcut pe FACEBOOK

Social-democraţii vor organiza un miting de susţinere a guvernului Grindeanu în cursul săptămânii viitoare. Anunţul a fost făcut pe Facebook de deputatul Liviu Pleşoianu.

Vezi și

Social-democraţii vor organiza un miting de susţinere a guvernului Grindeanu în cursul săptămânii viitoare. Anunţul a fost făcut pe Facebook de deputatul Liviu Pleşoianu.

”Vă rog aşteptaţi mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat”, a scris pe reţeaua de socializare deputatul PSD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Ulterior, Pleşoianu a precizat, la Antena 3, că decizia PSD a fost luată în cursul dimineţii de sâmbătă. ”Nu e vorba de o contramanifestaţie, respectăm dreptul oamenilor de a manifesta, de a ne spune iclusiv că suntem ciuma roşie (...) dar avem şi noi dreptul, cei care nu suntem poporul lui Iohannis că avem şi noi dreptul să ne facem ziua auzită. Vom face totul ca la carte, totul va fi organizat, autorizat, iar dacă va fi vreun incident va fi responsabilitatea dl. Klaus Werner Iohannis”.

El a adăugat că, din cauza procedurilor de autorizare, mitingul va putea avea loc săptămâna viitoare.

”Vă rog aşteptaţi mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autorizat”,

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » PSD pregăteşte un MITING de susţinere a Guvernului Grindeanu. Anunţul a fost făcut pe FACEBOOK