Antena Meniu Search
x

Scandal uriaş pe Codul Penal, la Senat. Opoziția a încercat să suspende ședința cu bannere și stegulețe

Războiul pentru Codul Penal s-a purtat astăzi în Senat. A fost din nou o şedinţă cu scandal. Opoziţia a venit cu bannere şi steguleţe, a vociferat în sală şi a încercat să suspende şedinţa.

Vezi și

Războiul pentru Codul Penal s-a purtat astăzi în Senat. A fost din nou o şedinţă cu scandal. Opoziţia a venit cu bannere şi steguleţe, a vociferat în sală şi a încercat să suspende şedinţa.

A fost scandal de la prima oră în Senat pentru modificările aduse Codului Penal. Opoziţia chiar a părăsit sala de plen pentru câteva minute. În semn de protest, a revenit cu un banner pe care l-a întins în faţa prezidiului. 

NICU FĂLCOI:

PSD a inventat un nou mod de a fura! Hotia altruista in care imparti cu cetata de haiduci politici ce ai furat de la romani!

Pe acelaşi subiect

Spiritele s-au încins atunci când un senator USR a început să îl filmeze pe Claudiu Manda. După un schimb de replici, social-democratul a încercat să îi ia dispozitivul din mână lui Mihai Goţiu. 

Câteva minute mai târziu, preşedintele de şedinţă a ameninţat cu evacuarea din sală. 

Modificările aduse Codului Penal au trecut în forma comisiei Iordache cu 74 de voturi "pentru", 28 "împotrivă" şi 9 abţineri. 

Preşedintele PSD a refuzat să facă alte comentarii legate de modificările aduse Codului Penal. Liviu Dragnea a vorbit însă despre cele 26 de zile care au trecut din momentul în care Curtea Constituţională a decis că şeful statului ar fi trebuit să semneze revocarea din funcţie a Laurei Codruţa Kovesi. 

Potrivit unor surse politice, Călin Popescu Tăriceanu s-ar opune acestui demers. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Scandal uriaş pe Codul Penal, la Senat. Opoziția a încercat să suspende ședința cu bannere și stegulețe