Antena Meniu Search
x

Schimb de replici între Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă. Președintele PSD i-a cerut să poarte mască: "Dreptul meu la viață nu se negociază"

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a solicitat imperios ca toți participanții la ședința solemnă din Parlament să poarte mască de protecție. „Dreptul meu la viață și dreptul oricărui român nu se negociază”, a spus Ciolacu.

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 14:32

Marcel Ciolacu, președintele PSD
Marcel Ciolacu, președintele PSD - Facebook

Marcel Ciolacu a făcut solicitarea înainte de discursul pe care l-a susținut luni în Parlament. Pe fundal se aude vocea senatoarei independente Diana Șoșoacă.

„Eu nu susțin vaccinarea obligatorie, dar am dreptul în primul rând la viață. Fiecare decide dacă e bine să se vaccineze sau nu. Vă rog frumos, doamna colegă, să purtați mască și să mă protejați ca să nu mă îmbolnăviți”, a apostrofat-o Marcel Ciolacude la tribuna Parlamentului, pe Diana Șoșoacă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Președintele Camerei Deputaților a explicat de ce i-a solicitat senatoarei să poarte mască de protecție.„Dreptul meu la viață și dreptul oricărui român nu se negociază”, a declarat Ciolacu.

Incidentul a avut loc luni în timpul ședinţei solemne de la Parlament pentru marcarea a 30 de ani de la adoptarea Constituţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Schimb de replici între Marcel Ciolacu și Diana Șoșoacă. Președintele PSD i-a cerut să poarte mască: "Dreptul meu la viață nu se negociază"