Antena Meniu Search
x

Sondaj cu rezultat surpriză. Care este topul partidelor politice în preferinţele românilor, la un an de la alegerile parlamentare (VIDEO)

Radu Tudor a prezentat, aseară, la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, topul partidelor, la un an de la alegerile parlamentare.

Radu Tudor a prezentat, aseară, la emisiunea „Punctul de întâlnire” de la Antena 3, topul partidelor, la un an de la alegerile parlamentare.

Astfel, în cazul în care ar fi organizate alegeri parlamentare, PSD ar obţine 43% din voturi, cu 2,5% mai puţin decât în 2016, spune sondajul Centrului de Sociologie Urbană şi Regională. 

Liberalii ar fi votaţi de 27% dintre cei cu opţiuni conturate, faţă de 20% la parlamentarele din 2016. O schimbare semnificativă este creşterea procentelor ALDE, de la 6% la 9%.

Sondaj CURS, noiembrie 2017: 

Pe acelaşi subiect

PSD - 43%

PNL - 27%

ALDE - 9%

UDMR - 6%,

PMP - 6%

USR - 5%

Independent - 2%

Alt partid - 2%.

Un procent de 63% dintre respondenţi au exprimat o opţiune de vot, restul de 37% nu sunt hotărâţi sau nu răspuns.

Volumul eşantionului a fost de 1067 de respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Universul de eşantionare: populaţia adultă, neinstituţionalizată, în vârstă de 18 ani şi peste, la nivel naţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Sondaj cu rezultat surpriză. Care este topul partidelor politice în preferinţele românilor, la un an de la alegerile parlamentare (VIDEO)