Antena Meniu Search
x

Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a picat

Moţiunea de cenzură depusă de PNL - ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” este dezbătută, la această oră, în plenul Parlamentului.

UPDATE 14:07 - Moţiunea de cenzură ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, iniţiată de PNL, a picat, înregistrându-se 159 de voturi "pentru", mult sub minimul de 233 de voturi favorabile necesare adoptării.

UPDATE ora 11:15 - A început ședința în care se dezbate și se supune la vot moțiunea de cenzură. Sunt prezenţi 274 de parlamentari.

La dezbateri participă și premierul Mihai Tudose, dar și membri ai Guvernului, printre care Tudorel Toader, Olguța Vasilescu, Ilan Laufer, Liviu Pop, Marcel Ciolacu.

Premierul Tudose le-a prezentat celor care au depus moţiunea de cenzură, pe scurt, realizările pe care PSD - ALDE - UDMR le-a avut pe parcusul acestui an. Vezi mai mult AICI

Ştirea iniţială:

Moţiunea de cenzură depusă de PNL - ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” - va fi dezbătută în plenul Parlamentului joi, începând cu ora 11.00. De la aceeaşi oră, liberalii au anunţat că vor face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, manifestaţie la care va participa şi liderul PNL, Ludovic Orban.

Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită luni după-amiază într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului. Miercuri, Birourile Permanente Reunite au decis ca dezbaterea moţiunii de cenzură depusă să aibă loc joi, începând cu ora 11.00.

PNL i-a chemat în Parcul Izvor pe cei nemulţumiţi de actuala guvernare, pentru a face un lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului joi, de la ora 11.00, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură.

"Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie şi să participe la acţiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea şi Tudose", au anunţat liberalii.

Reprezentanţii PNL au mai spus că luptă cu toate armele constituţionale "pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea", adăugând că pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care "pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL".

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a picat