Antena Meniu Search
x

Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Militar

Sorin Oprescu va fi transferat din arestul Capitalei la Spitalul Militar

Sorin Oprescu va fi transferat din arestul Capitalei, după ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisă, însă nu va fi dus la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii săi curanţi, pentru probleme cardiace, aşa cum solicitase, ci la Spitalul Militar.

Comisia de la Arestul Central al Poliţiei Capitalei i-a admis cererea de a fi consultat de cardiologi, după ce în ultimele zile a acuzat probleme medicale, dar specialiştii care au analizat solicitarea au recomandat ca acesta să fie dus la Spitalul Militar.

Sorin Oprescu ceruse să fie consultat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, de trei dintre medicii săi curanţi, pentru probleme cardiace, printre aceştia fiind profesor dr. Dragoş Vinereanu şi profesor dr. Leonida Gherasim.

Viorel Mocanu, unul dintre avocaţii primarului suspendat al Bucureştiului, a anunţat, marţi, că apărarea a solicitat în mod expres, printr-o cerere depusă la Arestul Capitalei, ca Sorin Oprescu să fie dus la Spitalul Universitar Municipal pentru consult.

El a precizat că apărarea nu a cerut înlocuirea arestului preventiv cu o altă măsură invocând probleme medicale.

În ceea ce priveşte termenul la care trebuie să primească un răspuns privind controlul medical la spitalul cerut, Mocanu a spus că ''este o ambiguitate''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Militar