Antena Meniu Search
x

Video Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în Capitală. Fostul şef de stat s-a prezentat singur la poliţie

Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier, duminică, în jurul orei 10:30. Fostul şef de stat a lovit o maşină parcată. 

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.05.2022, 19:33

Vezi și

Fostul preşedinte îşi conduce singur maşina de când a fost declarat colaborator al Securităţii şi i-a fost retrasă protecţia SPP. Dupa accident, i-a lăsat în geam şoferului un bilet în care i-a explicat ce s-a întâmplat. 

Traian Băsescu nu este la primul accident

Ulterior, Traian Băsescu s-a prezentat singur la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, unde a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat.

Fostul şef al statului a fost testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a fost zero. Surse Observator spun că aceştia au considerat, însă, că nu este cazul să fie testat şi pentru droguri. Accidentul a avut loc pe strada Alecu Russo, în apropiere de Piaţa Spaniei. 

Pe acelaşi subiect

Totodată, Băsescu nu a fost amendat şi asta pentru că proprietarul celeilalte maşini nu se prezentase încă la Brigada Rutieră.

Traian Băsescu mai are la activ două accidente de circulație. În 2008, cu o zi înainte de summitul NATO, a tamponat o mașină care oprise în fața lui, pe bulevardul Regina Elisabeta. Iar cinci ani mai târziu, a fost implicat într-un accident identic, la Otopeni.

Ce spun poliţiştii rutieri

În data de 22.05.2022,  la sediul Biroului Accidente Ușoare din cadrul Brigăzii Rutiere, s-a prezentat un bărbat, care a declarat că în timpul unei manevre de viraj a lovit  cu oglinda autoturismului, oglinda unui alt autovehicul, ce se afla parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Traian Băsescu, implicat într-un accident rutier în Capitală. Fostul şef de stat s-a prezentat singur la poliţie