Antena Meniu Search
x

Zboruri Blue Air, suspendate în România. Nicolae Ciucă, prima reacţie după haosul din aeroporturi: "O să luăm o decizie"

Blue Air suspendă zborurile din România până luni, 12 septembrie 2022, iar anunţul a provocat haos pe aeroporturile din ţară. Premierul Nicolae Ciucă a declarat că 3.000 de oameni sunt afectaţi, iar situaţia trebuie deblocată, întrucât ”nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturile din care urmau să vină către ţară”.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 17:58

Blue Air suspendă zborurile din România
Blue Air suspendă zborurile din România

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, marţi, că a discutat cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, după ce Blue Air a anunţat suspendarea zborurilor. Prim-ministrul a cerut soluţii pentru a debloca situaţia, pentru că ”nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturile din care urmau să vină către ţară”.  

Zboruri anulate Blue Air. Nicolae Ciucă: 3.000 de români afectaţi

Nicolae Ciucă a precizat că este vorba despre 3.000 de români afectaţi. Întrebat dacă vor exista consecinţe, premierul a afirmat: ”Am vorbit cu domnul ministru, aşa cum am spus, şi urmează să analizăm şi să luăm o decizie”.  

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunţat, marţi, că sistează toate zborurile programate a pleca de pe aeroporturilor din România, până luni, 12 septembrie 2022, acuzând Ministerul Mediului că a pus poprire pe toate conturile companiei Blue Air Aviation.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » Zboruri Blue Air, suspendate în România. Nicolae Ciucă, prima reacţie după haosul din aeroporturi: "O să luăm o decizie"