Antena Meniu Search
x

Video A murit înghețat, după ce a încercat să scape de paznicii care l-au surprins la braconaj

Caz şocant într-o localitate din Vaslui. Un bărbat a murit de frig, după ce a rămas blocat în mâlul unui baraj. Încerca să scape de paznicii care l-au surprins la braconaj. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 15.03.2021, 09:58

Vezi și

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost surprins de paznicii barajului Solești în timp ce încerca, alături de un consătean, să întindă o plasă pentru a prinde pește.

"Au băgat şi ei o plasă ca să prindă vreo 2-3 kilograme de caras. Au fost mulţi. Poliţie, patroni. Cred că o fi intrat în panică", spune un martor.

După ce au fost descoperiți de paznici, cei doi au încercat să scape de urmărire. Însă, după mai multe zeci de minute de șicanare, unul dintre bărbați a ieșit la mal și a anunțat că prietenul său nu mai poate ieși din apă, deoarece a rămas prins în mâl.

A murit încercând să fugă de paznici

"Ba, ştia să înoate! Dar, dacă eşti îmbrăcat cu haine groase te duci la fund".

Bărbatul spune că era şi noapte, iar paznicii ar fi împuşcat barca pneumatică folosită de cei doi la pescuit.

"Doamnă, eu aşa am auzit. Că pe cameră a fost la peşte, în apă, acolo. Şi avea un pistol cu bile şi i-a dat în cameră şi s-a dus la fund, s-a dus în apă".

Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui: "La sosirea echipajului de intervenţie, persoana în cauză, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost găsit în stop cardio-respirator şi în şoc hipotermic. Au fost începute manevrele de resuscitare, persoana fiind transportată la UPU, Spitalul de Urgenţă Vaslui".

După aproximativ două ore, medicii au fost nevoiţi să declare decesul. "Un om liniştit, la treaba lui. Nu făcea rău nimănui", spune o femeie.

Polițiștii verifică acum împrejurările care au dus la moartea bărbatului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » A murit înghețat, după ce a încercat să scape de paznicii care l-au surprins la braconaj