Antena Meniu Search
x

Accident CUMPLIT la Urziceni, unde ISU a activat planul ROŞU! Un MORT şi alte 14 victime, după un impact între ŞASE maşini (VIDEO)

Din primele informaţii, sunt implicate 6 autoturisme, în care s-ar afla 10 persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate.

UPDATE 17:34: Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în judeţul Ialomiţa, sunt aduse la spitale din Bucureşti, una dintre ele - o femeie aflată în stare gravă -, fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalţi răniţi au fost transportaţi la spitalul din Urziceni

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), o femeie aflată în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, alţi trei răniţi sunt duşi la Spitalul Pantelimon şi unul la Spitalul Colentina.

Ceilalţi nouă răniţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Urziceni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat că primele informaţii de la locul accidentului arată că o maşină cu 8+1 locuri care făcea curse de transport persoane a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism, apoi a fost proiectată în alte două maşini.

Pe acelaşi subiect

-------------------------------------------------------------------------------------

Un accident de circulaţie în care au fost implicate şase autoturisme s-a produs, duminică, în judeţul Ialoomiţa, autorităţile activând Planul Roşu de intervenţie. În maşini erau 15 persoane, toate fiind victime, şapte fiind încarcerate. Una dintre ele a decedat.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) un accident rutier s-a produs în judeţul Ialomiţa, la Urziceni.

”Din primele informaţii, sunt implicate patru autoturisme. Mai multe persoane sunt încarcerate”, au precizat reprezentanţii IGSU.

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim-ajutor, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat şi un elicopter SMURD la faţa locului.

-------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 16:34: Raed Arafat a declarat că doar o persoană a decedat în accidentul de la Urziceni, alte 14 fiind rănite.  'Până acum avem informaţii despre 15 persoane implicate, dintre care una decedată şi 14 rănite. A fost activat planul roşu, a fost trimis inclusiv elicopterul de la SMURD Bucureşti, o maşină de multiple victime, mai multe maşini de la SMURD şi de la Ambulanţă şi de la Pompieri, bineînţeles. Au fost şase persoane încarcerate, care au necesitat intervenţia echipelor de descarcerare. Acum aşteptăm bilanţul final, despre transportul lor: fiecare la ce spital şi cât de grav este', a declarat el.

UPDATE 16:03: Oficial, sunt doi morţi şi alţi 13 răniţi. Şase dintre victime au fost încarcerate.

UPDATE 15:48: Sunt implicate trei autoturisme şi un microbuz de nouă locuri. E foarte posibil ca cel puţin două persoane să fi murit.

Din primele informaţii, sunt implicate 4 autoturisme, în care s-ar afla 10 persoane. Mai multe persoane sunt încarcerate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de intervenţie, iar la faţa locului au ajuns două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi 4 echipaje medicale SAJ.

S-a solicitat şi un elicopter SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Accident CUMPLIT la Urziceni, unde ISU a activat planul ROŞU! Un MORT şi alte 14 victime, după un impact între ŞASE maşini (VIDEO)