Antena Meniu Search
x

Operaţiune dramatică în Caraş-Severin. Scafandrii au reluat căutările maşinii căzute în Dunăre, la bordul căreia se afla o familie cu un copil de 3 ani

Căutările autoturismului care a căzut în Dunăre şi în care se aflau 4 persoane au fost reluate de către două echipaje de scafandri de la ISU Mehedinţi şi Arad.

Căutările autoturismului care a căzut în Dunăre şi în care se aflau 4 persoane au fost reluate de către două echipaje de scafandri de la ISU Mehedinţi şi Arad. Detalii şocante ies la iveală.

UPDATE 14:00 Şoferul autoturismului, care a reuşit să iasă singur din apă, avea permis de conducere de şapte luni, potrivit ultimelor informaţii de la anchetatori.

Între timp, căutările în Dunăre continuă.

'Şapte pompieri militari de la ISU Caraş-Severin acţionează în prezent cu două bărci, două echipaje de scafandri, precum şi un echipaj de la Poliţia de Frontieră. Căutările au fost reluate în această dimineaţă, după ce aseară au fost întrerupte din cauza temperaturii scăzute a apei şi a vizibilităţii scăzute', a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Pe acelaşi subiect

Intervenţia scafandrilor este una foarte dificilă, deoarece în zonă sunt multe stânci, curenţii sunt foarte puternici, iar vizibilitatea redusă.

Un autoturism, în care se aflau patru persoane adulte şi un copil, a căzut, sâmbătă, în Dunăre, în zona comunei Coronini. Una dintre persoanele care se aflau în maşină - şoferul - a reuşit să se salveze şi să ajungă la mal. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării primului ajutor medical, dar era conştient şi într-o stare destul de bună. 

Sursa: Agerpres , News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Operaţiune dramatică în Caraş-Severin. Scafandrii au reluat căutările maşinii căzute în Dunăre, la bordul căreia se afla o familie cu un copil de 3 ani