Antena Meniu Search
x

Accident HALUCINANT în centrul Timişoarei. Un BMW a distrus un semafor şi s-a răsturnat pe TROTUAR, după impactul violent cu o altă maşină (VIDEO)

Accident violent la Timişoara. Un BMW a zburat câţiva metri prin aer, a distrus un semafor şi s-a prăbuşit cu roţile în sus, pe trotuar.

Accident violent la Timişoara. Un BMW a zburat câţiva metri prin aer, a distrus un semafor şi s-a prăbuşit cu roţile în sus, pe trotuar.

Accidentul s-a petrecut la intersectia Michelangelo cu C.D. Loga, cand şoferul unui autoturism Mazda ar fi patruns, se pare, pe culoarea rosie a semaforului.

Pe acelaşi subiect

Cele două maşini s-au lovit violent, iar în urma impactului autoturismul BMW a fost proiectat câţiva metri în aer, distrugând un semafor şi aterizând pe trotuar, cu roţile în sus. Ocupanţii maşinilor au fost răniţi, dar au refuzat transportul la spital.

"Un barbat de 50 ani conducea un autoturism pe bulevardul Michelangelo, iar la intersectia cu Loga nu ar fi respectat semnificatia luminii de culoare rosie a semaforului intrand in coliziune cu un alt autoturism condus de un barbat de 37 de ani care circula regulamentar pe bulevardul Loga inspre B-dul Revolutiei. In urma accidentului nicio persoana nu a fost ranita, accidentul soldandu-se doar cu importante pagube materiale", a precizat Florina Dragomir, purtator de cuvant IPJ Timis.

Poliţiştii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cauzele producerii accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident HALUCINANT în centrul Timişoarei. Un BMW a distrus un semafor şi s-a răsturnat pe TROTUAR, după impactul violent cu o altă maşină (VIDEO)