Antena Meniu Search
x

Accident înfiorător în Constanţa, între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Sunt cinci victime, între care un bebeluş de 6 luni şi doi adolescenţi (Video)

Accident groaznic în Constanţa, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

la 21.12.2017, 15:35

Accident groaznic în Constanţa, între localitățile Ovidiu și Mihail Kogălniceanu.

 

Din primele informații, cinci persoane au fost rănite în urma impactului între un autoturism Citroen înmatriculat în Elveţia şi o autoutilitară cu numere de înmatriculare de Dâmboviţa.

GALERIE FOTO: Accident înfiorător în Constanţa, între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu. Sunt cinci victime, între care un bebeluş de 6 luni şi doi adolescenţi 

Între răniţi se află un bebeluş de numai şase luni, care a suferit un traumatism craniofacial, un tânăr de 18 ani cu un traumatism cranio-cerebral și o adolescentă de 15 ani cu traumatism toracic și cranio-cerebral.

Potrivit SAJ Constanţa, la faţa locului au intervenit trei echipaje şi elicopterul SMURD.

Vezi şi: Violenţă extremă în trafic, pe un drum naţional din Iaşi! Şoferul unui Range Rover, aproape să producă o tragedie (Video)

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Accident înfiorător în Constanţa, între Ovidiu și Mihail Kogălniceanu! Sunt cinci victime, între care un bebeluş de 6 luni şi doi adolescenţi (Video)