Antena Meniu Search
x

Animație: Cum s-a produs accidentul din Timiş provocat de șoferul care făcea Live pe Facebook, la 200 km/h. O fetiță a fost ucisă

Animație cu accidentul din Timiş provocat de șoferul care făcea Live pe Facebook, la 200 de km/h și care a nenorocit o familie întreagă.

Animatie: Cum s-a produs accidentul din Timis provocat de tanarul care face lIve pe facebook, la 200 km/h

Animație cu accidentul din Timiş provocat de șoferul care făcea Live pe Facebook, la 200 de km/h și care a nenorocit o familie întreagă.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, un Audi condus de Florin Muntean, un bărbat de 31 de ani, din Oravița, a intrat într-un tractor, după care a ricoșat în autoturismul în care se afla familia Pănescu, condusă regulamentar din sens invers. 

Teodora, fetiţa de 9 ani ucisă de un şofer Live pe Facebook, e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Pe acelaşi subiect

În urma accidentului, șoferul vinovat Florin Muntean, care tocmai începuse o transmisiune Live pe Facebook, a zburat prin parbriz și a murit pe loc.

Fetița familiei Pănescu, Teodora, de 9 ani, a murit în urma impactului puternic, iar fratele ei se află în stare gravă la spital.

Băiatul de 3 ani are splina şi coloana rupte, după accidentul cumplit petrecut între Jebel și Voiteg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Animație: Cum s-a produs accidentul din Timiş provocat de șoferul care făcea Live pe Facebook, la 200 km/h. O fetiță a fost ucisă