Antena Meniu Search
x

Tânăr moare în timp ce face Live pe Facebook la 200 km/h. O fetiță de 9 ani moare și ea nevinovată în tragedia din Timiș (Video)

Un accident deosebit de grav a avut loc în Timiș, pe șoseaua care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie.

Un accident deosebit de grav a avut loc în Timiș, pe șoseaua care leagă Timișoara de vama Stamora Moravița. Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie.

(Actualizare)În ce stare e băiețelul de 3 ani, fratele fetiței care a pierit după ce un tânăr a murit în Live pe Facebook, la 200 km/h

Teodora e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă de şoferul Live pe Facebook

Pe acelaşi subiect

(Actualizare): El este Florin Muntean, tânărul care a murit Live pe Facebook, la 200 km/h. Copil de 9 ani moare nevinovat, alți 4 răniți în tragedia din Timiș (Video)

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

(Actualizare): Florin a stabilit un record de viteză în Live pe Facebook la volan, cu prețul vieții sale și a unei fetițe de 9 ani (Video)

Tatăl Teodorei, mesaj sfâşietor după moartea fetiţei sale

La volanul unui Audi înmatriculat în Italia, care venea dinspre Timișoara, la ieșirea din Jebel, șoferul a intrat în depășire și când a revenit pe banda sa a lovit din spate un tractor, ricoșând pe contrasens.

Băieţel de 3 ani în comă, cu splina şi coloana rupte, după ce a fost spulberat de şoferul care făcea Live pe Facebook

Audi-ul fost lovit de un Volkswagen Passat, înmatriculat în Caraș Severin, care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului violent, șoferul din Audi a zburat prin parbriz, fiind proiectat la câțiva metri de drum. Cadavrul său a fost descoperit după ce ambulanțele și polițiștii au sosit la fața locului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, o fetiță în vârstă de 9 ani, care era în Passat a decedat, medicii încercând în zadar să o resusciteze. La spital mai este un copil de 3 ani.

Ceilalți trei pasageri din Volkswagen au fost răniți, fiind preluați de echipele medicale. Circulația este blocată pe ambele sensuri.

4 secunde a apucat să stea Live pe Facebook tânărul de la volanul mașinii Audi, după care a provocat nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Tânăr moare în timp ce face Live pe Facebook la 200 km/h. O fetiță de 9 ani moare și ea nevinovată în tragedia din Timiș (Video)