Antena Meniu Search
x

O tânără mamă de 26 ani a pierit în accidentul de la Verguleasa. Motocicleta era cadoul Andreei pentru soțul ei, venit din străinătate

Andreea N, din localitatea buzoiană Tăbărăști, este tânăra de 26 de ani care a pierit în accidentul de la Verguleasa din această seară. Motocicleta care i-a adus moartea era cadoul ei pentru soț.

Andreea, din localitatea buzoiană Tăbărăști, este tânăra de 26 de ani care a pierit în accidentul de la Verguleasa din această seară. Motocicleta care i-a adus moartea era cadoul ei pentru soț.

Tragedia s-a petrecut în zona localității Verguleasa, Buzău, în timp ce Andreea și Mădălin se aflau pe o motocicletă, pe care tânăra i-o făcuse cadou soțului cu ocazia revenirii din străinătate, scrie presa locală.

Un autoturism care circula către Brăila, condus de o femeie de 50 de ani, din Buzău, a efectuat un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere motocicletei ce venea din sens opus.

Cei doi soți au fost proiectați câțiva metri în aer și aruncați pe asfalt.

În urma impactului cu solul, Andreea a decedat, iar bărbatul a suferit răni grave la cap fiind transportat la spitalul din Buzău.

O copilă de 4 ani a rămas orfană de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O tânără mamă de 26 ani a pierit în accidentul de la Verguleasa. Motocicleta era cadoul Andreei pentru soțul ei, venit din străinătate