Antena Meniu Search
x

Reacții surprinzătoare în cazul tragediei aviatice din Alba. Ce spun prietenii pilotului mort despre ipoteza anchetatorilor

Omul de afaceri care s-a prăbuşit cu avionul pe un câmp de lângă Alba Iulia s-a stins pe patul de spital.

Vezi și

Omul de afaceri care s-a prăbuşit cu avionul pe un câmp de lângă Alba Iulia s-a stins pe patul de spital. Rănile suferite după aterizarea forţată au fost mult prea grave pentru ca medicii să-l mai poată salva. Bărbatul a mai trecut pe lângă moarte, în 2013, când aeronava pe care o pilota s-a prăbuşit.

Avionul aproape că s-a dezintegrat. Echipajele de intervenţie au reuşit însă să-l scoată în viaţă din epavă pe omul de afaceri. A fost dus de urgenţă la Târgu Mureş, însă rănile pe care le-a suferit erau mult prea grave. Astăzi, fiul omului de afaceri a anunţat că tatăl său a murit.

Zaharie Groza era un împătimit al zborului. Încă din copilărie era fascinat de avioane, iar succeesul în afaceri i-a permis să-şi transforme visul în realitate.

Ieri a decolat de pe aerodromul din Vânţu de Jos. La scurt timp, aeronava nu a mai răspuns la comenzi, iar bărbatul de 61 de ani a aterizat forţat. 

Prietenii bărbatului nu cred în această variantă. Zaharie era experimentat la manşă, iar aerodromul din Vânţu de Jos are condiţii excelente pentru piloţii amatori.

Un răspuns vor trebui să-l găsească cei de la Autoritatea Aeronautică. Specialiştii de acolo vor analiza epava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Reacții surprinzătoare în cazul tragediei aviatice din Alba. Ce spun prietenii pilotului mort despre ipoteza anchetatorilor