Antena Meniu Search
x

Agenţiile de turism au venit cu oferte de nerefuzat pentru vacanţele din 2017

E perioada vacanţelor ieftine - agenţiile au pus pe masă oferte de nerefuzat pentru cei care vor un concediu relaxant, la plajă. Fie că oferă transport la preţul de un euro, fie că au tăiat taxele de aeroport din pachetul final, reducerile sunt importante.

Vezi și

E perioada vacanţelor ieftine - agenţiile au pus pe masă oferte de nerefuzat pentru cei care vor un concediu relaxant, la plajă. Fie că oferă transport la preţul de un euro, fie că au tăiat taxele de aeroport din pachetul final, reducerile sunt importante.

Dacă vreţi să plecaţi la vară în Spania, Grecia sau Turcia şi să nu cheltuiţi mult, agenţiile au venit cu oferte de nerefuzat: plătiţi doar un euro pentru transport cu autocarul în aceste destinaţii europene.

-Turiştii care vin şi îşi achiziţionează, să zicem, o vacanţă cu autocarul, în fiecare zi, avem câte 20 de vacanţe la care transportul e doar 1 euro dus-întors. 

De exemplu, o vacanţă în Zachyntos în luna aprilie sau în mai costă 19 euro de persoană, 7 nopţi, la o vilă de 3 stele. Aceleaşi oferte avantajoase sunt şi pentru Spania.

Pe acelaşi subiect

-Pentru cine mearge în Gran Canaria sau Palma de Mallorca şi îşi achiziţionează o vacanţă pe perioada târgului, taxele de aeroport sunt gratuite. 

Turiştii pot opta şi pentru Malta, unde un pachet de 7 nopţi costă 299 de euro.

-Tarifele includ 7 nopţi de cazare cu mic dejun sau demi pensiune, depinde de hotel, bilet de avion direct în Malta, bagajul de cală 20 de kg, bagajul de mână 10 kg, asistenţă turistică în limba română, iar din partea agenţiei primesc o excursie gratuită.

Există şi variante pentru destinaţii care erau până acum mult peste bugetul românului obişnuit. O vacanţă la Bethleem costa acum 2 ani aproape 2000 euro. Acum s-a ieftinit considerabil.

-Cât poate costa o vacanţă pentru un turist pentru o săptămână în Palestina?

-În Palestina, viaţa e mai ieftină şi mai uşoară! Trebuie să îţi iei biletul prin intermediul agenţiilor româneşti şi bineînţeles cu ajutorul agenţiilor palestiniene. Probabil o să ajungă undeva la 500-600 de euro cu avionul 6-7 nopţi. 

Potrivit statisticilor, anul trecut aproape 700.000 de români au ales să petreacă vacanţa de vară în străinătate, în timp ce numărul românilor care au ales destinaţii autohtone pentru concediu a fost de 500.000.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Agenţiile de turism au venit cu oferte de nerefuzat pentru vacanţele din 2017