Antena Meniu Search
x

Ultimele pregătiri în restaurante, înainte de petrecerile de Revelion

În bucătăriile restaurantelor e agitație și acum. Mai e puțin până când oaspeţii se vor aşeza la masă, iar bucătarii muncesc cât pentru un an întreg.

Vezi și

În bucătăriile restaurantelor e agitație și acum. Mai e puțin până când oaspeţii se vor aşeza la masă, iar bucătarii muncesc cât pentru un an întreg. Românii vor bucate alese în noaptea de Revelion. Mai ales că au plătit şi sute de lei pentru meniul de sărbătoare.

În bucătăria acestui bar-restaurant din Capitală, pregătirea mesei de Revelion a început de câteva zile şi încă nu s-a încheiat. Nu doar mâncarea trebuie să fie deosebită, ci şi prezentarea ei.

Bucătarul mai adaugă un baton de peşte, după care trece la următorul preparat. Meniul cuprinde şi câteva piese... de rezistenţă. O lungă listă de vinuri completează festinul dintre ani. 

Acest meniu costă 490 de lei de persoană. În Bucureşti, majoritatea restaurantelor au preţuri cuprinse între 400 şi 500 de lei pentru masa şi petrecerea din această noapte. În baruri, bistro-uri şi cluburi, Revelionul costă între 200 şi 350 de lei de persoană. La pensiuni, o petrecere de trei zile poate depăşi 1.200 de lei. Doar în pieţe, Revelionul se poate petrece gratis. Numai că şampania... trebuie adusă de acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Ultimele pregătiri în restaurante, înainte de petrecerile de Revelion