Antena Meniu Search
x

Agresorii celor trei tineri bătuţi şi aruncaţi în mijlocul străzii, la Baia Mare, au fost găsiți. Victimele au fost lovite cu pumnii şi picioarele (Video)

Agresorii celor trei tineri bătuţi şi aruncaţi în mijlocul străzii, luni dimineață, la Baia Mare, au fost găsiți.

Agresorii celor trei tineri bătuţi şi aruncaţi în mijlocul străzii, luni dimineață, la Baia Mare, au fost găsiți.

Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, unul de 33 și un altul de 34, care au fost prezentați Judecătoriei Baia Mare, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, anunță IPJ Maramures.

Cei trei sunt acuzați de comiterea infractiunilor de vătămare corporală, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scenele au fost filmate, luni dimineaţă, pe bulevardul Bucureşti din Baia Mare. Trei tineri au fost lăsaţi inconştienţi în mijlocul drumului, după ce au fost bătuţi crunt în faţa unui restaurant. 

În imaginile filmate de un martor se vede cum cei trei tineri cad inconştienţi în stradă sub ploaia de lovituri. Chiar dacă alţi oameni din restaurant ies afară şi încearcă să intervină, bătăuşii nu se opresc.

În timp ce unul dintre tineri este ajutat, în spate se vede cum indivizii continuă să-i lovească pe ceilalţi doi tineri cu pumnii şi picioarele. 

În înregistrare se aude cum oamenii le spun în repetate rânduri acestora să se oprească, mai ales că nici una din victime nu mai reacţiona. 

Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Cei trei tineri au fost duşi la un spital din Baia Mare pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit ultimelor informaţii, două dintre cele trei victime au rămas internate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Agresorii celor trei tineri bătuţi şi aruncaţi în mijlocul străzii, la Baia Mare, au fost găsiți. Victimele au fost lovite cu pumnii şi picioarele (Video)