Antena Meniu Search
x

Exclusiv Alex Erlich, acrobatul care a căzut 7 metri în gol la Circul Metropolitan, a învins moartea. Medicii îi dădeau șanse mici de supraviețuire

Acrobatul care a căzut de pe Roata Morţii, la Circul Metropolitan, a învins... moartea. Deşi medicii îi dădeau şanse foarte mici. La o lună de la cumplitul accident, Alex se simte bine, râde, glumeşte şi, cel mai important, s-a întors în familie.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 15.03.2021, 18:40

Vezi și
  • În exclusivitate pentru Observator, Alex Erlich spune că abia aşteaptă să execute din nou cel mai periculos număr de circ

5 februarie. Un antrenament de rutină se încheie dramatic. De la nouă metri înălţime, urcat pe aşa-numita Roată a Morţii, acrobatul Alex Elrich se dezechilibrează şi se prăbuşeşte. Sub privirile partenerei de viaţă şi de scenă, dar şi ale băieţelului lor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La o lună de la saltul mortal, roata... vieţii lui Alex se învârte din nou. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru Observator cum a învins... moartea.

Alex Erlich, acrobat: A fost o luptă între viaţa de dincolo şi viaţa de acum. Prietena mea ţipa la mine să îmi revin, să respir. Atunci, foarte vag am auzit-o. M-am chinuit foarte tare să respir.

Îngerul păzitor al acrobatului a fost iubita lui, Mioara, care i-a acordat primul ajutor. Şi ea, tot artistă de circ. 

Mioara Igna, acrobată, soția lui Alex: Medicul de la salvare mi-a spus că sunt şanse minime ca Alex să mai trăiască. I-am spus nu, nu este adevărat. O să trăiască! Oamenii ca Alex niciodată nu abandonează!

Și soția lui a fost în comă, acum 21 de ani, după ce a căzut de pe Roata Morții

Femeia a trecut exact prin aceeaşi experienţă. În urmă cu 21 de ani, în timpul unui spectacol din Brazilia, tot pe Roata Morţii, sistemul de siguranţă a cedat.

Mioara Igna, acrobată, soția lui Alex: Am fost şi eu în comă, ca şi Alex. Cine se aseamănă, se adună. Acele momente pe care Alex le-a trăit, le-am trăit şi eu.

Recuperarea lui Alex va dura între două şi trei luni. Apoi, se va putea întoarce în arena Circului. Şi, spune el, va fi din nou la înălţime... pe Roata Morţii. 

Reporter: Vei mai avea curajul să te urci pe Roata Morţii?

Alex Erlich, acrobat: Da, de ce nu? Toate accidentările, toate neplăcerile fac parte din viaţa noastră. Dorm bine, sunt bine, râd, glumesc.

Mioara Igna, acrobată, soția lui Alex: Alex nu se sperie nicio secundă. Şi eu îl susţin!

Alex şi Mioara s-au întâlnit, pentru prima dată, în urmă cu şapte ani, la circ. Cinci ani mai târziu, au devenit un cuplu. Au nenumărate medalii şi performanţe la cel mai înalt nivel. Însă cea mai de preţ victorie este că au învins împreună moartea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Alex Erlich, acrobatul care a căzut 7 metri în gol la Circul Metropolitan, a învins moartea. Medicii îi dădeau șanse mici de supraviețuire