Antena Meniu Search
x

Generaţia pierdută: Alex şi-a întâlnit mama după 23 de ani

După 23 de ani, Alex Magaard şi-a strâns mama în braţe. Încă un copil al Generaţiei Pierdute s-a întors la familia care l-a părăsit. Şi-a cunoscut, pentru prima oară, părinţii naturali

Vezi și

După 23 de ani, Alex Magaard şi-a strâns mama în braţe. Încă un copil al Generaţiei Pierdute s-a întors la familia care l-a părăsit. Şi-a cunoscut, pentru prima oară, părinţii naturali

De 23 de ani, o mamă aşteaptă iertarea. Şi îmbrăţişarea fiului ei, Alexandru. Când l-a părăsit, era un prunc. Astăzi, a strâns în braţe un bărbat.

În ochii lui, a găsit iertarea pe care o căuta. Alex nu îşi condamnă mama. Chiar dacă ea l-a dat, cândva, pe un pumn de bani." Vreau să-i spun în primul rând că îi mulţumesc. Apreciez ce a făcut şi îi mulţumesc".

Cu cei 100.000 de lei primiţi în schimbul copilului, mama lui Alex a vrut să cumpere libertatea soţului ei, condamnat la închisoare. N-a reuşit. Aşa că şi-a cumpărat mobilă. Din vânzarea fiului ei, a rămas cu câteva scânduri şubrede şi cu o viaţă întreagă de sărăcie şi regrete.

Cu el, în schimb, destinul a fost blând. A ajuns în braţele unor părinţi minunaţi. Richard şi Wanda. Doi americani care i-au oferit toată dragostea lor. Astăzi, au fost lângă el, în cea mai grea zi.

Pentru prima oară după 23 de ani, două mame au stat faţă în faţă. Când s-au văzut ultima oară, una renunţa la fiul său. Cealaltă primea darul vieţii ei.

Tot astăzi, Alex şi-a cunoscut şi sora. La 22 de ani, Alexandra are trei copii şi îl aşteaptă pe cel de-al patrulea. Fraţii lui n-au venit să-l vadă. Trei dintre ei trăiesc în Franţa, unde uneori cerşesc şi alteori fură.

O astfel de viaţă ar fi putut să aibă şi Alex. Dar destinele nu sunt scrise în sânge, ci se schimbă odată cu educaţia, familia şi ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Generaţia pierdută: Alex şi-a întâlnit mama după 23 de ani