Antena Meniu Search
x

Adrian Hladii nu a împuşcat-o pe Dalia pe câmpul unde a fost găsită! Criminalul e mort, dar cercetările continuă! Ce vor să afle anchetatorii şi ce PERSOANE SUNT VIZATE

Anchetatorii orădeni caută în continuare arma cu care Adrian Hladii şi-a împuşcat în cap fost iubită şi a tras asupra unui bărbat pe care l-a rănit, cercetările fiind extinse şi pentru a se verifica dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Anchetatorii orădeni caută în continuare arma cu care Adrian Hladii şi-a împuşcat în cap fost iubită şi a tras asupra unui bărbat pe care l-a rănit, cercetările fiind extinse şi pentru a se verifica dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Surse judiciare susţin că Adrian Hladii şi-ar fi împuşcat victima în cap chiar în faţa casei acesteia, imediat după ce o urcase în maşină. Tocmai de aceea anchetatorii au găsit scaunul pasagerului din dreapta lăsat, atunci gând au descoperit maşina abandonată pe un cîmp de pe malul Crişului. Acolo Hladii a mutat-o pe bancheta din spate, dar, se pare, fata era deja moartă. Criminalul a circulat practic prin Oradea cu ea împuşcată în cap, în dreapta sa.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Adrian Hladii, bărbatul suspectat că şi-a împuşcat mortal în cap fosta iubită şi a tras asupra unui bărbat pe care l-a rănit, a fost prins în urma unei acţiuni complexe şi o strategie pusă la punct de către anchetatori.

Astfel apartamentul în care bărbatul a fost prins a fost percheziţionat iniţial, iar apoi, sperând că suspectul se va întoarce acolo, oamenii legii l-au monitorizat, însă fără a da impresia că fac acest lucru. Apartamentul este proprietatea mamei lui Hladii, dar în el locuia acesta şi soţia sa, când veneau în România, ei având domiciliul în Italia.

Pe acelaşi subiect

CITEŞTE ŞI: Filmul morţii asasinului din Oradea

Mai mult, potrivit surselor citate, în cele aproximativ trei zile în care bărbatul a fost căutat, oamenii legii i-au verificat pe membrii familiei acestuia, dar şi pe cunoscuţii săi, încercând să vadă dacă va lua legătura cu vreunul dintre ei.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminică, pentru News.ro, că cercetările în acest caz nu sunt încheiate deoarece anchetatorii nu au găsit încă arma crimei, dar şi pentru că verificările au fost extinse şi pentru a se stabili dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Potrivit informaţiilor oficiale furnizate de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bihor într-un comunicat de presă, Adrian Hladii a fost prins în momentul în care o echipă operativă sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a deplasat la apartamentul din municipiul Oradea pentru efectuarea unei noi percheziţii domiciliare deoarece aveau bănuieli că bărbatul se ascunde acolo.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

"Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 18.30, o echipă operativă formată din poliţişti sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor s-a deplasat la o locaţie din municipiul Oradea pentru efectuarea unei percheziţii domiciliare, existând suspiciunea că acolo s-ar fi aflat bărbatul de 38 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea faptelor din 15 martie. În momentul în care poliţiştii bihoreni împreună cu procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au ajuns la uşa apartamentului care urma să fie percheziţionat, bărbatul a sărit pe geamul locuinţei, care se afla la etajul al patrulea. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri, însă a decedat”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Bihor care prezintă filmul evenimentelor.

Adrian Hladii, principal suspect în cazul uciderii fetei şi rănirii altui bărbat, a fost prins, sâmbătă după-amiază, într-un apartament din Oradea, unde anchetatorii au intrat cu mandat de percheziţie. Bărbatul a murit ulterior din cauza rănilor grave suferite, după ce a sărit de la etajul al patrulea al unui apartament dintr-un bloc din municipiu.

Hladii era acuzat că a împuşcat-o mortal în cap pe Dalia Duca, în vârstă de 24 de ani, după ce a răpit-o cu maşina în urma unui scandal declanşat în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat asupra căruia a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit.

Martorii au declarat la acea dată că agresorul ar fi aşteptat-o pe femeia în vârstă de 24 de ani cu un buchet de flori în faţa locuinţei acesteia şi în momentul în care a văzut-o cu un alt bărbat ar fi izbucnit un scandal. Agresorul a tras mai multe focuri de armă şi l-a rănit pe bărbatul cu care era femeia. Ulterior, agresorul a urcat-o pe femeie cu forţa într-un autoturism şi a fugit.

Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Judeţean Oradea, unde a fost operat, fiind în prezent în afara oricărui pericol.

Fata a fost găsită împuşcată în cap într-un autoturism abandonat la marginea oraşului, pe malul Crişului Repede.

Suspectul în acest caz, orădeanul Adrian Hladii, în vârstă are 38 de ani, a fost identificat şi dat apoi în urmărire naţională şi în consemn la frontieră reuşind să se ascundă de autorităţi timp de aproximativ trei zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Adrian Hladii nu a împuşcat-o pe Dalia pe câmpul unde a fost găsită! Criminalul e mort, dar cercetările continuă! Ce vor să afle anchetatorii şi ce PERSOANE SUNT VIZATE