Antena Meniu Search
x

Noi dezvăluiri în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE din trecutul Daliei Duca, tânăra împuşcată în cap de interlopul Adrian Hladii

Săptămâna trecută, întreaga comunitate din Oradea era în stare de şoc după ce, un infractor periculos, înarmat cu o armă de foc, şi-a împuşcat fost iubită şi un presupus rival.

Săptămâna trecută, întreaga comunitate din Oradea era în stare de şoc după ce, un infractor periculos, înarmat cu o armă de foc, şi-a împuşcat fost iubită şi un presupus rival.

Dalia Duca, de doar 24 de ani, a fost răpită de interlopul Adrian Hladii şi, ulterior, a sfârşit tragic, cu două gloanţe în cap. Tânărul care o însoţea pe Dalia, despre care s-a aflat că era de fapt bodyguard-ul fetei, este singurul supravieţuitor al tragediei orădene. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

După trei zile de căutări, sâmbătă, poliţiştii au anunţat că Adrian Hladii s-a sinucis. Încolţit de mascaţi, interlopul s-a aruncat pe fereastră, de la etajul 4, şi a murit la scurt timp după impactul cu solul. Tot sâmbătă, Dalia a fost condusă pe ultimul drum. 

Povestea Daliei

Astăzi, presa locală publică informaţii legate de trecutul tinerei. Un trecut despre care jurnaliştii de la ebihoreanul.ro spun că ar fi transmormat-o într-o "victimă schimonosită de o moarte cumplită, nedreaptă şi prematură".

Potrivit ebihoreanul.ro, drama Daliei nu a început, însă, cu relaţia cu Adrian Hladii, zis şi Adi Grasu.

Ea şi-ar avea originea, se pare, într-o alta, petrecută când fata nu avea mai mult de 15 ani.

Se întâmpla în urmă cu 10 ani, iar individul care ar fi abuzat-o pe Dalia Duca îl chema Nicolae Naprodean, un taximetrist în vârstă de 61 de ani cunoscut în oraş ca fiind obsedat de fete minore. 

Jurnaliştii din presa locală susţin că bărbatul o asalta atunci pe fată cu telefoane, invitaţii la îngheţată şi plimbări cu maşina. Şi, după câteva întâlniri, Naprodean ar fi abuzat-o sexual într-o cameră de hotel de pe centură, fotografiind-o cu telefonul mobil.

Apoi, când fata a refuzat să-l mai însoţească, a copiat pozele şi a ameninţat-o că va trimite imaginile părinţilor şi prietenilor ei. Disperată, adolescenta i-ar fi destăinuit prietenului ei ce s-a întâmplat, iar băiatul le-a povestit părinţilor fetei, care l-ar fi reclamat pe taximetrist la Poliţie.

La cererea procurorilor Parchetului Bihor, Nicolae Naprodean a fost arestat sub acuzaţiile de viol şi şantaj. 

Tatăl Daliei neagă informaţiile publicate de ebihoreanul.ro, declarând că fiica lui nu a fost agresată sexual de Nicolae Naprodean în urmă cu zece ani. 

Presa vremii pare, însă, să-l contrazică. 

"S-a reţinut că în data de 06 aprilie 2007, susnumitul N.N. în vârstă de 61 ani, căsătorit, de profesie taximetrist la SC Fulger Taxi Oradea, a întreţinut, într-o cameră din Hotelul Salomee din Oradea raporturi sexuale orale cu minora D.D.A.I., elevă, în vârstă de 14 ani, prin constrângere morală, respectiv ameninţarea că va pune la dispoziţia familiei minorei fotografii ale acesteia reprezentând-o în ipostaze obscene”, declara, în aprilie 2007, pentru tion.ro, procurorul Dorel Moţiu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Precizăm că numele întreg al tinerei ucise de Adrian Hladii este Duca Dalia Anamaria Ioana

Tot ebihoreanul.ro dezvăluie că, ulterior, Naprodean a fost "spălat" complet de cei care ar fi trebuit să-i dovedească vinovăţia, procurorul dispunând scoaterea bărbatului de sub urmărirea penală. 

Ba mai mult, potrivit anchetatorilor, Naprodean ar fi fost cel exploatat de minoră! Profitând de soluţia dată de procurori, taximetristul a acuzat o "eroare judiciară" şi a obţinut despăgubiri de peste 100.000 lei pentru ancheta "nedreaptă" şi pentru cele 7 zile petrecute în arest în 2007. 

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

SFÂŞIETOR! Ultimul gând al Daliei Duca înainte de a fi asasinată a fost să cumpere dulciuri pentru bunici (VIDEO)

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

CRIMA DIN ORADEA. Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Imagini COPLEŞITOARE de la înmormântarea tinerei împuşcate în cap de fostul iubit, la Oradea. Mama Daliei, în transă lângă sicriu (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri sociale » Noi dezvăluiri în cazul ASASINATULUI DE LA ORADEA. Ies la iveală DETALII ŞOCANTE din trecutul Daliei Duca, tânăra împuşcată în cap de interlopul Adrian Hladii