Antena Meniu Search
x

Apel pentru salvarea tânărului de 19 ani rănit în accidentul din Năsăud. Marius are nevoie urgent de ajutor!

Tânărul rănit în accidentul cumplit din Năsăud, sâmbătă seară, are nevoie de ajutor. Marius, în vârstă de 19 ani, era pasager în mașina condusă de Alin Cicai, atunci când acesta a pierdut controlul volanului într-o depășire şi a intrat cu maşina în spaţiul dintre o casă şi un stâlp.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 29.10.2020, 08:06

Apel pentru salvarea tânărului de 19 ani rănit în accidentul din Năsăud. Marius are nevoie urgent de ajutor!
Apel pentru salvarea tânărului de 19 ani rănit în accidentul din Năsăud. Marius are nevoie urgent de ajutor! - ISU Bistrita Nasaud
  • Marius se afla în mașina lui Alin Cicai, șoferul care a murit în accidentul cumplit de sâmbătă seară din Năsăud.
  • Tânărul de 19 ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme, iar acum are nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Acum, familia tânărului de 19 ani a făcut un apel către toți cei care pot dona sânge. 

„Vă rog cine are grupa de sânge A2 POZITIV și ar fi dispus să doneze pentru Marius Buhai, poate primi și de la grupele A2 negativ și de la 0 pozitiv și/sau negativ. Vă rog să lăsați mesaj la Gabriela Buhai! V-am fi recunoscători dacă ne-ați ajuta! Este vorba de băiatul din accidentul de sâmbătă seara din Năsăud! E internat la Spitalul Județean din Cluj!!! Are nevoie urgentă de sânge! Urmează să intre în operație!!!”, este doar unul dintre numeroasele mesaje transmise pe rețelele de socializare.

După accident, Marius a ajuns mai întâi la secția de terapie intensivă, ortopedie de la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a suferit mai multe traumatisme. Apoi, el a fost transferat la Cluj.

Marius era în stare gravă, cu multiple traumatisme la nivelul craniului, feței și toracelui, cu fracturi costale și la nivelul membrului inferior drept, cu numeroase contuzii și escoriații.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Apel pentru salvarea tânărului de 19 ani rănit în accidentul din Năsăud. Marius are nevoie urgent de ajutor!