Antena Meniu Search
x

APEL PENTRU VIAŢĂ. O tânără mămică are nevoie de ajutor după ce a fost MĂCELĂRITĂ în timpul unei cezariene!

O tânără mămică are nevoie de ajutor după ce a fost măcelărită în timpul unei cezariene. Dintr-o eroare a medicului, femeia a intrat în comă.

O tânără mămică are nevoie de ajutor după ce a fost MĂCELĂRITĂ în timpul unei cezariene!

O tânără mămică are nevoie de ajutor după ce a fost măcelărită în timpul unei cezariene. Dintr-o eroare a medicului, femeia a intrat în comă.

Manuela Voicu, din Piteşti, trăieşte clipe de coşmar din noiembrie 2016, atunci când a adus pe lume un băieţel printr-o operaţie de cezariană. De aproximativ un an, femeia se luptă pentru viaţa ei după ce, o eroare a medicului care a operat-o, i-a provocat o infecţie gravă care a băgat-o în comă.

"Manuela Voicu este cumnata mea, mama a 2 copii are nevoie și de ajutorul nostru. In noiembrie 2016 a inceput totul la nasterea celui de-al doilea băiețel (Sistemul din Romania a macelarit-o la propriu), dintr-o simpla cezariana s-a ajuns sa fie in coma 10 zile si a primit 5 litri de sange.

Doar prin simplul fapt ca doctorul faptas i-a atins doua venisoare si fara sa ii pese sa curete sangele care ii era in burta a inchis-o. In urma malpraxis’ului au urmat alte 6 operatii pentru tratarea infectiei pana acum si nu s-a terminat aici.

Pe acelaşi subiect

Are nevoie de un tratament pe care nu si-l poate permite. Operatia ei nu s-a închis asa cum se vede in ultima poza alaturata (am pus mai multe poze in care sunt inclusa si eu ca nu cumva sa se inteleaga ca este un fake aceasta postare).

Practic de la atatea operatii muschiul a cedat (s-a topit) si nu se mai poate prinde rana.

Medicii susțin că este necesară conectarea la un aparat care sa stimuleze carnea sa creasca. Acest tratament se face la noi in tara intr-o clinica privata, iar costurile sunt prea mari pentru familie si nu isi pot permite. Se va instala un device pe gaura din burta si va ramane conectata la aparat 2 sau 3 săptămâni timp in care carnea sa creasca.

Este nevoie de minim 10.000€

Daca vrei sa participi cu un ajutor please share sa vada cati mai multi si orice suma e binevenita si de mult ajutor! Multumim! Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Codul swift: RNCBROBU

CONT (IBAN) : RO56RNCB0318087237500001

Titular cont : Manuela Voicu Vulcanean, BCR PITEȘTI", a scris Iulia Vilan pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » APEL PENTRU VIAŢĂ. O tânără mămică are nevoie de ajutor după ce a fost MĂCELĂRITĂ în timpul unei cezariene!