Antena Meniu Search
x

O proaspătă mămică a răbufnit după ce a fost CRITICATĂ pentru că a născut prin CEZARIANĂ: 'Să vă ia naiba! Dacă am născut prin cezariană nu înseamnă că îmi este uşor!'

O proaspătă mămică a răbufnit după ce a fost criticată pentru că a născut prin cezariană. Tânăra a postat un mesaj pe Facebook, povestind prin ce a trecut.

O proaspătă mămică a răbufnit după ce a fost CRITICATĂ pentru că a născut prin CEZARIANĂ

O proaspătă mămică a răbufnit după ce a fost criticată pentru că a născut prin cezariană. Tânăra a postat un mesaj pe Facebook, povestind prin ce a trecut.

"Operaţie de cezariană? Deci tu de fapt nu ai născut. Cred că a fost plăcut să alegi calea cea mai uşoară” Ah, da! Operaţia mea de cezariană de urgenţă a fost pur şi simplu o chestiune de comoditate. A fost convenabil să fiu în travaliu pentru 38 de ore, iar apoi, fiecare contracţie să îi oprească inima copilului. Să ţi se spună că faci progrese mari şi că nu va fi nevoie de o cezariană, însă apoi să ţi se spună că trebuie să te pregăteşti pentru operaţie, nu este deloc un şoc. Nu a avut nicio legătură cu faptul că din punct de vedere fizic nu am putut naşte şi că nu mi s-a dat altă opţiune pentru a salva viaţa copilului meu. Oh, şi după o astfel de operaţie este floare la ureche recuperarea.

Greşit! Acesta a fost cel mai dureros lucru pe care l-am experimentat în toată viaţa mea. Acum fac parte din grupul mămicilor dure, care au o cicatrice ce demonstrează că au avut un bebeluş soc din ele şi au trăit să spună povestea. (Ştii, poţi să mori în timpul unei astfel de proceduri).

Să ai un copil care este scos ţipând dintr-o incizie de doar 12 cm, care se lărgeşte, se întinde şi face ca toate straturile de grăsime, muşchi, organe să se rupă şi continuă pentru a ajunge mai bine la copil, este o experieţă cu totul diferită faţă de cum mi-am imaginat eu naşterea fiului meu. 

Pe acelaşi subiect

Nu a fost deloc plăcut, şi nici acum nu este.

Îţi foloseşti muşchii abdomenului pentru absolut orice, chiar şi atunci când eşti aşezat. Imaginează-ţi că nu îi poţi folosi pentru că au fost mutilaţi, rupţi de un medic, care nu au fost capabil să îi repare de mai bine de 6 săptămâni. Este un proces natural pe care trebuie să îl facă propriul corp.

Atunci când o asistentă îţi spune să încerci să te dai jos din pat, iar durerea unui corp tăiat şi cusut te împietreşte, începi să realizezi ironia atunci când cineva spune că este cea mai uşoară cale. Deci, să vă ia naiba pe voi şi felul în care vedeţi ceea ce am făcut. Sunt cea mai puternică femeie pe care o cunosc, nu doar pentru mine ci şi pentru frumosul meu fiu. Aş trece din nou prin asta, în fiecare zi, doar pentru a mă asigura că o să fiu capabilă să-i văd faţa zâmbitoare", a scris tânăra mămică pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Inedit » O proaspătă mămică a răbufnit după ce a fost CRITICATĂ pentru că a născut prin CEZARIANĂ: 'Să vă ia naiba! Dacă am născut prin cezariană nu înseamnă că îmi este uşor!'