Antena Meniu Search
x

ASASINATUL de la Oradea: ANUNŢUL făcut de procurori la 52 de ore de la crima comisă de interlopul Adrian Hladii (VIDEO)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele interlopului Adrian Hladii, la două zile după ce individul a împuşcat un bărbat pe strada Barcăului şi şi-a executat, în stil mafiot, fosta iubită, scrie ebihoreanul.ro.

Update ora 17:00 - Prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, pentru Observator TV, că se acţionează cu toate forţele şi pe toate planurile pentru ca suspectul în cazul crimei de la Oradea să fie prins în cel mai scurt timp.

CITEŞTE ŞI: Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

"Faptul că un infractor înarmat, deosebit de periculos, implicat în cazul în speţă, se află în libertate ne îngrijorează şi în acest sens se acţionează pe toate planurile şi cu toate forţele pentru ca acesta să ajungă în custodia autorităţilor judiciare", a precizat Maria Cotrău.

Pe acelaşi subiect

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele interlopului Adrian Hladii, la două zile după ce individul a împuşcat un bărbat pe strada Barcăului şi şi-a executat, în stil mafiot, fosta iubită, scrie ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, informaţia a fost furnizată sâmbătă dimineaţă de prim procurorul adjunct al Parchetului, Maria Cotrău.

"S-a solicitat într-adevăr emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru tentativă de omor, omor, uz ilegal de armă și port ilegal de armă. Aceasta s-a înregistrat vineri la Tribunalul Bihor şi are termen de soluţionare fixat pe marţi, 21 martie", a precizat Cotrău.

Potrivit acesteia, judecarea cauzei va fi abia marţi, deoarece individul a dispărut, iar mandatul a fiind solicitat în lipsă procedura prevede că trebuie citat la domiciliu. "Imediat după emiterea mandatului de arestare, se va solicita emiterea unui mandat european de arestare pe numele inculpatului", a declarat Maria Cotrău.

Măsura este obligatorie pentru cazul în care fugarul, dat deja în consemn în Spaţiul Schengen, este prins în afara ţării. Hladii a fost dat în urmărire naţională, în consemn la frontieră, dar şi în consemn în ţările din spaţiul Schengen în cursul zilei de joi, semn ce arată că anchetatorii iau în calcul şi posibilitatea ca acesta să fi reuşit să fugă în străinătate.

Semnalarea în ţările Schengen poate echivala, prin consecinţe, cu darea în urmărire internaţională, în sensul că un individ consemnat în acest fel este reţinut, dacă este identificat, de orice unitate de poliţie din spaţiul comunitar. „În acest caz e vorba de o procedură poliţienească, în baza unor colaborări internaţionale, în baza căreia sunt transmise semnalmentele, toate datele legate de persoana respectivă, care poate fi reţinută şi predată”, a mai spus Cotrău.

În timp ce ucigașul este de negăsit, victima sa, Dalia Duca, va fi înmormântată sâmbătă, în Cimitirul Municipal. Ceremonia va începe la ora 15, la Capela Hașaș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » ASASINATUL de la Oradea: ANUNŢUL făcut de procurori la 52 de ore de la crima comisă de interlopul Adrian Hladii (VIDEO)