Antena Meniu Search
x

Asistentă la terapie intensivă la Sibiu, jignită și alungată de vecinii de bloc: "Ce mă, are ciumă?" (video)

O asistentă medicală la terapie intensivă la Sibiu, e jignită și alungată de vecinii de bloc: "Ce mă, are ciumă?", întreabă revoltat bărbatul femeii. Aceasta tratează bolnavii de coronavirus internați în spitalul unde lucrează.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.04.2020, 08:00

Coronavirus în România
Asistentă la terapie intensivă la Sibiu, jignită și alungată de vecinii de bloc: "Ce mă, are ciumă?" - Captură video
  • Vecinii asistentei vor ca ea sa nu mai vina acasa.
  • În România sunt aproape 4.000 de infectați cu coronavirus.

O asistentă medicală la terapie intensivă la Sibiu, e jignită și alungată de vecinii de bloc: "Ce mă, are ciumă?", întreabă revoltat bărbatul femeii. Aceasta tratează bolnavii de coronavirus internați în spitalul unde lucrează.

Povestea asistentei a fost spusă pe Facebook chiar de fiica ei, care a filmat dialogul pe care vecinii de bloc îl au cu tatăl ei.

"După ore întregi de munca ,in care mama mea se sacrifica pentru oamenii infectați cu acest virus , trup și suflet pentru meseria aleasa, fără vreun gând de abandon sau de regret pentru ceea ce face, asta e respectul pe care îl primește zilnic din partea vecinilor , cel mai trist, chiar a apropiatiilor, pentru faptul ca vine acasa de la munca si pentru ca împart aceeași scara de bloc , privind-o ca pe un om de cea mai joasa speța . 

Greșit! Mama mea e un erou, mama mea, încearcă sa ne salveze , sa fie alături in aceasta situație de oamenii care au nevoie !

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

In loc sa primească laude pentru curajul ei( subliniez, multe cadre medicale au abandonat misiunea asta) , mama mea e jignita, alungată și mai ales discriminata !

Sunt dezmagita de societatea in care trăiesc și de ceea ce primește un om care se sacrifica ajutând .", a scris Cătălina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Asistentă la terapie intensivă la Sibiu, jignită și alungată de vecinii de bloc: "Ce mă, are ciumă?" (video)