Antena Meniu Search
x

Au apărut PRIMELE IMAGINI cu momentul în care Mirel Palada îl dă cu capul de masă pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV (FOTO)

Senatorul USR MIhai Goțiu a fost bătut, miercuri seară, de Mirel Palada într-un platou de televiziune. Astăzi au apărut primele imagini, în care se vede ce anume s-a întâmplat între cei doi.

Senatorul USR Mihai Goțiu a fost bătut, miercuri seară, de Mirel Palada într-un platou de televiziune. Astăzi au apărut primele imagini, în care se vede ce anume s-a întâmplat între cei doi.

Conflictul dintre cei doi a început în timpul emisiunii. Cei doi au avut mai multe schimburi de replici în timpul emisiunii, la un moment dat Goțiu, reproșându-i lui Palada că îl intrerupe și nu îl lasă să-și ducă ideile la capăt.

În pauza publicitară, Palada l-a agresat pe Goțiu, dându-l cu capul de masă și lovindu-l cu pumnul în gură.

Incidentul a fost surprins de camerele din platoul de televiziune și vor fi difuzate în emisiunea prezentatoarei Nadiei Ciurlin, de la B1 TV.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Au apărut PRIMELE IMAGINI cu momentul în care Mirel Palada îl dă cu capul de masă pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV (FOTO)