Antena Meniu Search
x

Austria, cea mai căutată destinație pentru Ziua Îndrăgostiților

Valentine's Day a devenit deja sărbătoare naţională şi pentru români. Iar cei mai mulţi îndrăgostiţi îşi vor face cadou escapade romantice. Austria este în acest an pe primul loc în topul destinaţiilor preferate români.

Vezi și

Valentine's Day a devenit deja sărbătoare naţională şi pentru români. Iar cei mai mulţi îndrăgostiţi îşi vor face cadou escapade romantice. Austria este în acest an pe primul loc în topul destinaţiilor preferate români.

Anul acesta, dragostea trece graniţa. De Valentine's Day, o excursie poate fi cel mai frumos cadou. Iar romantismul se află la nici două ore de zbor. 

-Anul trecut a fost Italia, anul acesta este Austria cea mai ofertată destinaţie, pentru că avem o vreme favorabilă pentru ski, ceea ce nu am avut anul trecut

Aici,  preţul pentru un city break de două persoane, care include o cină romantică, dar şi o surpriză pentru îndrăgostiţi,  începe de la 200 de euro de persoană. Deşi Austria nu este cea mai ieftină destinaţie, este cea mai căutată. Sunt şi foarte mulţi îndrăgostiţi care aleg să petreacă în România. 

Pe acelaşi subiect

-În primul rând Valea Prahovei, care în fiecare an este cap de afiş, urmată de staţiuni balneare, unde sunt hoteluri cu facilităţi la spa. Pe locul întâi se află staţiunea Felix pentru că este modernă, urmată de Călimăneşti sau Căciulata.

30.000 de români îşi vor sărbători în acest an iubirea. Iar bucătarii de top din Bucureşti s-au îndreptat către preparate sofisticate.

Pentru domnii aflaţi în impas, doamnele au un mesaj: nu pot da greş cu un buchet de flori. Mai ales cu unul special. 

-Cutiile negre, de exemplu, reprezintă eleganţa, rafinamentul. Culorile albe ale cutiilor reprzintă romantismul, sinceritatea. Cele mai căutate şi cerute sunt aranjamentele în cutii în formă de inimioară cu trandafiri roşii. 

Preţul unui aranjament începe de la 150 de lei. În total, un bărbat trebuie să scoată din buzunar cel puţin 500 de lei, în funcţie de cum alege să îşi surprindă partenera. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Austria, cea mai căutată destinație pentru Ziua Îndrăgostiților