Antena Meniu Search
x

Trupa Carla's Dreams a lansat un videoclip FĂRĂ MĂŞTI. Record de vizualizări în 24 de ore (VIDEO)

Trupa Carla's Dreams a lansat un videoclip fără măşti! "Antiexemplu" este noul hit al formaţiei, care a strâns, în numai câteva ore o jumătate de milion de vizualizări.

Vezi și

Trupa Carla's Dreams a lansat un videoclip fără măşti! "Antiexemplu" este noul hit al formaţiei, care a strâns, în numai câteva ore o jumătate de milion de vizualizări.

"Se spulberă vise, când le atingi sau le uiţi." Despre vise neîmplinite şi despre viaţă e noua melodie semnată Carla's Dreams. 

-Ale cui sunt visele Carla's Dreams?

-Ale Carlei sunt visele. Şi Carla.. doarme mai mereu. 

Pe acelaşi subiect

Despre oameni perfecţi... şi imperfecţi. Un mesaj puternic, pus pe buzele mai multor personaje fără măşti. Piesa "Antiexemplu" a adunat sute de mii de vizualizări, în numai câteva ore de la lansare. 

"Ai o viaţă superbă şi obţii tot ce vrei mereu, dar eu nu. Aşa că nu voi cânta despre asta, tu iartă-mă."

Fanii au fost cuceriţi de versurile speciale, caracteristice trupei, dar şi de vocea inconfundabilă a juratului X Factor. 

"Eu nu am săpat vreo fântână şi nu am zidit vreun templu. Eu nu am fost prietenos uneori, poate sunt un antiexemplu. Nu am mers prea des la părinţi şi nu mi-am cuprins prea des copiii. N-am făcut public strânsul din dinţi, deci poate sunt un antiexemplu."

-Ce vă inspiră?

-Nimic special. E un fel de joc, din care se naşte o logică, un şir, o intrigă. Cred că aşa se scriu textele. Plus un pic de dramă, experienţă personală.

Şi de data aceasta, controversaţii artişti au decis să rămână anonimi. În noul videoclip, actorii mimează versurile scrise şi cântate de Carla's Dreams. Copii, părinţi şi bunici apar în imagini.

"Sunt doar un om ce trece prin timp greşind zi de zi, învăţând. Nu sunt exemplar, dar poate voi fi, un antiexemplu istoric curând!"

Pe scenă, în concerte, dar uneori şi în viaţa de zi cu zi, artiştii apar doar cu feţele pictate. Este imaginea care i-a făcut celebri.  

-Vă opreşte Poliţia vreodată aşa machiaţi, pe stradă?

-S-a întâmplat. 

-Cum a fost?

-A trebuit să explicăm de ce suntem machiaţi. Era perioada de Halloween, aşa că am spus că suntem clovni.

Piesa Antiexemplu are toate şansele să bată recordul trupei. Cea mai iubită piesă semnată Carla's Dreams rămâne "Sub pielea mea", cu peste 60 de milioane de vizualizări.

-La final, mai rămâne o întrebare. Cine este Carla?

-Carla este un acronim. O să descifrăm ce înseamnă asta când o să încheiem proiectul, că o să se întâmple şi asta odată şi odată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Trupa Carla's Dreams a lansat un videoclip FĂRĂ MĂŞTI. Record de vizualizări în 24 de ore (VIDEO)