Antena Meniu Search
x

Subofiţerul SPP găsit împuşcat în stradă, lângă Parcul Tineretului din Bucureşti, a murit la spital - LIVE VIDEO

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul era subofiţer SPP, nu era operativ, şi s-a împuşcat cu arma personală. Avea 39 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Un militar s-a împuşcat în piept, în Bucureşti, pe stradă, la intersecţia bulevardului Şincai cu Tineretului. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni. Este al doilea incident armat în Bucureşti, în 24 de ore.

Update ora 14:16 - Bărbatul găsit astăzi împuşcat la intersecţia bulevardului Şincai cu Tineretului a încetat din viaţă. El fusese transportat în stare gravă la Spitalul Bagdasar Arseni.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul era subofiţer SPP, nu era operativ, şi s-a împuşcat cu arma personală. Avea 39 de ani, era căsătorit şi avea un copil.

Update ora 14:05 - Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul împuşcat este militar, fiind informat Parchetul Militar pentru a dispune măsurile de competenţă.

Pe acelaşi subiect

Update ora 13:15 - Martorii povestesc că unul dintre focurile de armă s-a auzit mai tare, al doilea mai înfundat. Oamenii care au văzut scena au sărit în ajutorul bărbatului până la sosirea ambulanţei. O doamnă i-a desfăcut bluza şi a încercat să vorbească cu el.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Update ora 13:15 - Bărbatul împuşcat a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, pentru a i se face evaluarea.

Update 12:53 - Bărbatul se află în stare critică, este resuscitat de medicii SMURD.

Ştire în curs de actualizare...

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Subofiţerul SPP găsit împuşcat în stradă, lângă Parcul Tineretului din Bucureşti, a murit la spital - LIVE VIDEO