Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care i-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti cu toporul a încercat să fugă din ţară. A fost prins în judeţul Bihor

Caz uluitor în Gorj. După ce l-au oprit pe un bărbat pe care îl suspectau că a furat material lemnos din pădure, poliţiştii au fost înjuraţi şi ameninţaţi cu un topor. A fugit apoi în vârful munţilor, pentru a nu fi reţinut. A sperat că poate scăpa basma curată şi poate pleca din ţară, dar a fost prins chiar înainte de a trece graniţa.

de Redactia Observator

la 08.03.2021, 14:12

Vezi și

"Scoate pistolul afară, scoate mă pistolul afară! Dacă nu te rup cu bătaia! Dă haina jos! Dă haina jos de pe tine, dacă eşti băiat!"

Scena uluitoare a avut loc pe 4 martie, în comuna gorjeană Runcu. Foc şi pară că poliţiştii au îndrăznit să-l urmărească, le-a aruncat câteva vorbe de ocară şi i-a ameninţat cu un topor.

"Mă filmezi? Să mă *** pe tine şi pe filmatul tău! Următoarea dată când ne întâlnim, eu te bag în pagubă mare de tot! Ascultă la mine! Şi eu nu te ameninţ, eu îţi promit. Şi la mine promisiunea e promisiune".

A fugit în munţi

Individul nu era singur în momentul incidentului. Acesta ar fi şi motivul pentru care poliţiştii nu au folosit armele de foc, pentru a nu-i pune viaţa în pericol femeii care se afla alături de bărbatul recalcitrant în maşina de teren. După ce a aruncat cu ameninţări, individul a fugit în munţi. Nu s-a potolit nici acolo. A continuat să-i ocărască pe oamenii legii, în live-uri făcute pe facebook.

"Asta e special pentru miliţieni, să vadă şi ei dacă sunt dotaţi cu maşini care trebuie să urce pe aici, ca să vină după mine".

După ce şi-a făcut numărul, individul a vrut să fugă din ţară. A fost prins însă în judeţul Bihor, într-un microbuz de persoane care circula spre Ungaria şi va fi cercetat pentru ultraj, dar şi pentru conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care i-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti cu toporul a încercat să fugă din ţară. A fost prins în judeţul Bihor