Antena Meniu Search
x

Bărbatul care şi-a incendiat soţia, într-o patiserie din Buhuşi, cere acum ÎNDURARE. În trecut, a atacat-o cu DRUJBA!

Individul care şi-a incendiat cu sânge rece soţia într-o patiserie din Buhuşi, de faţă cu cei doi copii, a primit arest preventiv. În faţa judecătorilor, bărbatul a încercat să găsească scuze.

Vezi și

Individul care şi-a incendiat cu sânge rece soţia într-o patiserie din Buhuşi, de faţă cu cei doi copii, a primit arest preventiv. În faţa judecătorilor, bărbatul a încercat să găsească scuze.

-Regretaţi ce aţi făcut?

-Înţelegeţi, dom'ne, că am avut trei copii cu ea. Şi-a bătut joc de mine.

-Era sub o puternică stare emoţională. 

Pe acelaşi subiect

Scenele atroce din restaurant au şocat o ţară întreagă. În faţa judecătorilor, bărbatul a cerut îndurare. Chiar dacă pentru soţia lui n-a avut deloc.

-Ia uite cum bocesc în casă de mila ei. Are trei copii, vai de capul ei. Se vedea numai osul şi pielea şi aşa trebuia să-i dea ei foc. 

Femeia fugise cu doi din cei trei copii din casa nouă cu etaj a bărbatului şi se refugiase în locuinţa din chirpici a bunicii, din Bahna, judeţul Neamţ. Înainte, soţul ei ar fi încercat s-o omoare cu drujba.

-Din gelozie. Fata e frumoasă. 

Individul le-a spus anchetatorilor că a vrut să-i dea o lecţie femeii, după ce ar fi aflat că vorbeşte la telefon cu un vecin.

-A găsit-o bărbatul meu la ora 4 dimineaţa, cu capul în plapumă, cum vorbea cu el. Şi aveau o discuţie de dragoste. 

-Sub imperiul acestei stări şi a acestor relaţii proaste pe care l-a generat soţia şi pe care le regretă. N-a găsit, la momentul respectiv, o altă soluţie.

Acum câteva seri, suspectul a urmărit-o şi a intrat peste ea, într-o patiserie din Buhuşi. După episodul halucinant, l-a luat în braţe pe cel mai mic dintre copii şi a fugit cu el. 

-După ce-a fost ce s-a întâmplat acolo, mi-a adus băiatul acasă. Zice: "Tată, am găsit-o pe Maria şi am lovit-o."

-Nu v-a zis că i-a dat foc.

-După aia am auzit. 

Timp de 3 zile, bărbatul a fost dat în urmărire naţională. În tot acest timp, şi-a luat un avocat. Acesta l-a dus la poliţie să se predea. Individul este cercetat, în arest, pentru tentativă de omor. Soţia lui este internată în spital, cu arsuri, dar starea ei este bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul care şi-a incendiat soţia, într-o patiserie din Buhuşi, cere acum ÎNDURARE. În trecut, a atacat-o cu DRUJBA!