Antena Meniu Search
x
LIVE

Bătaie pe stradă la Roznov, orașul unde un tânăr gol-pușcă umilea un puști, în văzul lumii, în urmă cu o săptămână

Orașul Roznov captează din nou atenția publică și nu pentru lucruri pozitive. La doar o săptămână după ce un tânăr de 18 ani se dezbrăca și batjocorea un puști în public, poliția a trebuit să intervină într-o bătaie pe stradă.

De Redactia Observator la 31.05.2020, 13:35
Bătaie pe stradă la Roznov, orașul unde un tânăr gol-pușcă umilea un puști, în văzul lumii, în urmă cu o săptămână
Trupe Speciale au intervenit pentru aplanarea unui conflict în Roznov - Arhivă / Video Facebook
  • A fost nevoie de intervenția luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale
  • Cinci persoane au fost reținute

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 66 de ani, s-au luat la bătaie pe stradă și a fost nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale pentru a calma spiritele.

"În urma conflictului, o persoană în vârsta de 66 de ani a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, prin activitatea infracţională desfăşurată, cei implicaţi au tulburat ordinea şi liniştea publică", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moșu.

Poliţiştii continuă cercetările şi au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

În urmă cu o săptămână, tot în oraşul Roznov a avut loc un alt eveniment care a şocat opinia publică. Un băiat de 16 ani a fost bătut cu sălbăticie și batjocorit în plină stradă de un individ cu doi ani mai mare, complet dezbrăcat. 

Întreaga scenă a fost filmată de prietenii victimei şi agresorului şi a fost postată pe Facebook.

În înregistrarea video, care nu poate fi publicată din cauza conținutului extrem de violent, se vede cum agresorul îi cere unei alte persoane să filmeze, după care se duce glonț către băiatul de 16, care se afla împreună cu alți tineri.

Autorul agresiunii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

În ziua reținerii, mașina polițiștilor implicați în ancheta de la Roznov s-a înfipt în gardul unei gospodării la intrarea în localitate.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bătaie pe stradă la Roznov, orașul unde un tânăr gol-pușcă umilea un puști, în văzul lumii, în urmă cu o săptămână