Antena Meniu Search
x

Blocul în care locuiesc Viorica Dăncilă și Carmen Dan, în Videle, avariat de furtună (Video)

Blocul în care locuiesc Premierul Viorica Dăncilă și Ministrul de Interne Carmen Dan, în Videle, a fost avariat de furtună. Acoperișul a fost distrus de rafalele puternice, în timpul vijeliei de joi după-amiază.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 21.06.2019, 00:31

Blocul în care locuiesc Viorica Dăncilă și Carmen Dan a fost avariat de furtună Vezi și

Blocul în care locuiesc Premierul Viorica Dăncilă și Ministrul de Interne Carmen Dan, în Videle, a fost avariat de furtună. Acoperișul a fost distrus de rafalele puternice, în timpul vijeliei de joi după-amiază. O echipă de muncitori a intervenit deja după furtună, pentru a face reparații.

Județul Teleorman a fost vizat joi de un cod galben de vijelii și grindină, iar orașul Videle, de asemenea, a fost lovit de furtună.

Vijelia a pornit joi după-amiază și a provocat și pagube în oraș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Blocul în care locuiesc Premierul Viorica Dăncilă și Ministrul de Interne Carmen Dan, de asemenea, a fost afectat. O parte a acoperișului a fost distrusă. Avarii la acoperiș au fost la scara unde locuiește Viorica Dăncilă, în schimb, la cealaltă scară unde locuiește Carmen Dan nu au fost distrugeri, spun martorii.

O echipă de muncitori a intervenit pentru a repara acoperișul, imediat după furtună. În zonă și-au făcut apariția și polițiștii, care i-au avertizat pe trecători să evite zona blocului, din cauza pericolului reprezentat de acoperișul distrus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Blocul în care locuiesc Viorica Dăncilă și Carmen Dan, în Videle, avariat de furtună (Video)