Antena Meniu Search
x

ACUZAŢII GRAVE de malpraxis la Bârlad! Un BEBELUŞ de doar 7 luni este ÎN COMĂ, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic (VIDEO)

Mihnea are 7 luni şi, la această oră, este internat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi. Micuţul este în comă, respirând doar cu ajutorul aparatelor. 

Mihnea are 7 luni şi, la această oră, este internat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi. Micuţul este în comă, respirând doar cu ajutorul aparatelor. 

Copilul a fost internat în 6 aprilie la spitalul de copii din Bârlad. Avea temperatură.

Bunicul lui Mihnea susţine că medicul de gardă a decis să îi facă băieţelului o injecţie cu antibiotic, "după care copilul a intrat în comă".

"În 6 aprilie, la 3 noaptea, fiica mea, care are un copil de 7 luni, a mers la Spitalul de copii din Bârlad pentru că băiatul avea temperatură. Acolo, medicul de gardă l-a consultat şi a văzut că are temperatura 39. I-a administrat o injecţie, un tratament, după care copilul a intrat în comă. A doua zi dimineaţă a fost transportat la Vaslui cu ambulanţa de unde a fost luat cu un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Sf Maria din Iaşi, intrând în comă. De atunci şi până acum, medicii se zbat pentru a-i salva viaţa. Copilul este mai bine, dar încă nu respiră singur", a declarat pentru Observator bunicul copilului.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul spune că medicul din Bârlad se face răspunzător de starea actuală a nepotului lui, punându-i acestuia viaţa în pericol. 

Purtătorul de cuvânt al spitalului de copii din Bârlad a declarat că, iniţial, bebeluşul a fost internat timp de o zi, apoi externat.

Ar fi fost adus la spital după alte două zile, în stare gravă.

Reprezentanţii spitalului spun că familia copilului nu a depus nicio plângere, însă s-au autosesizat şi au deschis o anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » ACUZAŢII GRAVE de malpraxis la Bârlad! Un BEBELUŞ de doar 7 luni este ÎN COMĂ, după ce medicul i-a făcut o injecţie cu antibiotic (VIDEO)