Antena Meniu Search
x

"Bizonul pistolar", filmat în timp ce amenință bicicliști cu arma și trece pe roșu, în București

Un bărbat a fost filmat în timp ce amenință cu pistolul în trafic mai mulți bicicliști, după care se suie în mașină și apasă acelerația pe culoarea roșie a semaforului. Totul s-a petrecut în București, marți seara.

de Redactia Observator

la 03.10.2019, 19:55

Bărbat filmat în timp ce amenință bicicliști cu arma și trece pe roșu
Bărbatul a scos pistolul în trafic, pe trecerea de pietoni, după care a călcat accelerația și a trecut fără nicio problemă pe culoarea roșie a semaforului - captură video Facebook

Un bărbat a fost filmat în timp ce amenință cu pistolul în trafic mai mulți bicicliști, după care se suie în mașină și apasă acelerația pe culoarea roșie a semaforului. Totul s-a petrecut în București, marți seara.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook "CoolToura Velo de Marti: Biciclesti in Bucuresti".  

"De-a lungul celor 9 ani și aproximativ 400 de ediții ale plimbării noastre de marți seara, am întâlnit tot felul de bizoni în traficul capitalei. Însă nu ne-am imaginat vreodată că îl vom întâlni și pe "bizonul pistolar", care confundă Micul Paris cu Vestul Sălbatic", a scris autorul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Marți seara, la ediția dedicată memoriei ostașilor români căzuți la datorie (în care cei 50 de participanți, membri ai grupului Adevărații VeloPrieteni, am parcurs pe biciclete un traseu de vreo 25 de km, ajungând pe la cele mai importante monumente dedicate jertfei acestora de-a lungul istoriei României), în zona intersecției Căii Văcărești cu bulevardul Gh. Șincai, acest bizon al traficului bucureștean, deranjat că nu avea loc de noi, deși mai avea la dispoziție două benzi și jumătate, după ce a claxonat încontinuu la depășirea grupului, plus câțiva pietoni aflați pe trecerea de pietoni care nu se grăbeau din calea bolidului său, a trecut milimetric pe lângă noi, cei din față, tăindu-ne calea și obligându-ne să frânăm brusc să fie primul la semafor pe prima bandă. După ce l-am ajuns din urmă și l-am luat la întrebări vis-a-vis de comportamentul de bizon, acesta a ieșit din mașină, amenințând-ne cu un pistol, pe care spre norocul nostru de data aceasta nu l-a folosit. Probabil, a realizat în ultimul moment că eram totuși prea mulți. Data viitoare, când va avea de a face doar cu unul-doi bicicliști, nu știm cum se va finaliza acțiunea războinică a personajului. Apoi, s-a retras în bolid și a călcat accelerația furios și iute, trecând pe roșu, gata-gata să intre într-un autobuz. A avut noroc și a scăpat. Din păcate...", se arată în descrierea videoclipului.

Biclicliștii spera acum că bărbatul va fi identificat de Poliție și tras la răspundere. "Un participant la plimbarea noastră a apucat să îl filmeze pe pistolar și plecarea lui în trombă. Sperăm ca organele de poliție să nu spună și de data aceasta că acele camere video din intersecție nu au funcționat pentru a vedea întregul "spectacol" oferit de "bizonul pistolar" și să ia măsurile care se cuvin împotriva personajului...", se mai arată în mesajul postat pe pagina "CoolToura Velo de Marti: Biciclesti in Bucuresti".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » "Bizonul pistolar", filmat în timp ce amenință bicicliști cu arma și trece pe roșu, în București