Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS! Mama bebeluşilor găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa a fost REŢINUTĂ

Mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi, la începutul lunii martie, în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului a fost reţinută de procurori şi urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi, la începutul lunii martie, în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului a fost reţinută de procurori şi urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dosarul celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului, în care se fac cercetări pentru omor şi omor calificat a fost trimis de la Parchetul Tribunalului Bistriţa-Năsăud la Parchetul instanţei supreme.

Procurorii bucureşteni au stabilit că principalul suspect în acest caz este mama celor trei copii morţi şi au dispus reţinerea acesteia, potrivit reprezentanţilor Parchetului instanţei supreme.

Femeia urmează să fie prezentată Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pe acelaşi subiect

Prim-procurorul adjunct al Parchetului Tribunalului Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan, declara, la sfârşitul lunii martie, într-o conferinţă de presă, că în cazul cadavrelor celor trei bebeluşi găsite în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului se fac cercetări pentru două infracţiuni, una de omor calificat în cazul primelor două cadavre găsite în 9 martie, şi una de omor, în cazul celui de-al treilea cadavru, găsit în 10 martie.

Primele două cadavre au fost găsite în 9 martie de o femeie care făcea curăţenie în podul blocului şi era însoţită de către fiul său în vârstă de 12 ani.

”Două cadavre aflate în stare avansată de descompunere se aflau lângă o grindă de lemn, unul fiind învelit în mai multe articole de îmbrăcăminte, iar celălalt într-un sac de rafie, învelit de asemenea în articole de îmbrăcăminte. Astfel, au fost sesizaţi lucrătorii de poliţie care la rândul lor au sesizat procurorul criminalist. Prin urmare, în ziua următoare s-a efectuat o cercetare la faţa locului, ocazie cu care s-a descoperit încă un cadavru al unui nou născut, aflat de asemenea într-un sac, învelit în articole de îmbrăcăminte”, mai spunea Sîngeorzan.

În acest caz s-a format un cerc de suspecţi, iar anchetatorii au făcut mai multe percheziţii domiciliare şi au audiat persoane care ar avea informaţii despre tragedie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » BREAKING NEWS! Mama bebeluşilor găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa a fost REŢINUTĂ